SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hatalar Bizi Buldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33613)

SivasSpor.Com 02.02.2012 21:35

Hatalar Bizi Buldu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/riza.hoca.jpg[/IMG]

Rıza Çalımbay, 1-1 berabere kaldıkları Kayserispor maçında kazanmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyledi.

Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, bundan önce oynadıkları Gaziantepspor maçının kendileri açısından şanssız bir karşılaşma olduğunu kaydetti.

Kayserispor maçına mutlak 3 puan hedefiyle çıktıklarını söyleyen Çalımbay, ''Zor olacağını biliyorduk. Ama bizim bugün belki de bu sene en iyi oynadığımız ve en çok pozisyona girdiğimiz maç bu maç. Gerçekten çok iyi pozisyonlara girdik. Yemememiz gereken bir gol yedik. Ama kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. Ama bunlar futbolun içinde olan şeyler. Tabii ki kazanılmış puan puandır. Daha çok sayıda kritik maçlarımız var. Kazanılan ve kaybedilen puanlar önemli ama önemli olan iyi bir istikrar yakalamak'' diye konuştu.

Çalımbay, kalan maçları çok iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi.

Maçın hakemleriyle ilgili soru üzerine hakemleri eleştiren Çalımbay, ''Bilerek hata yaptıklarına inanmıyorum. Ama maalesef bütün hatalar bizi buluyor. Yapacak bir şey yok. Ama sonuna kadar da mücadele etmemiz gerekiyor'' dedi.

Sivassporlu [B]Ziya Erdal[/B] ise maçın zor olacağını bildiklerini belirterek, ''Maça çok iyi başladık, bunu da 90 dakikaya yaydık. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum, ama olmadı'' dedi.

[B]Erman Kılıç[/B] da maçın başından beri etkili oynadıklarını söyleyerek, ''Çok pozisyona girdik. Değerlendiremedik. Bütün takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bu mücadele devam ederse Sivasspor çok daha iyi yerlerde olacaktır diye düşünüyorum'' açıklamasını yaptı.

[B]Kadir Pekmezci[/B] ise maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadıklarını ifade ederek, ''Pozisyonlara girdik. Çok kötü bir gol yedik. Üzgünüz, kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Ama bu maçı artık unuttuk'' ifadelerini kullandı.

antik58 02.02.2012 21:52

Cevap: Hatalar Bizi Buldu

Berabere kalmak önemli değilde kayseriyi elimizden kaçırmak üzüyor insanı...

58 SiVaSıM 58 02.02.2012 22:17

gelecek senenin takımını kuralım bence hocam bu pedriel nasıl 11de oynar eğer sağbek uğura emanetse her maç iğne üstünde izleriz murat akça asla büyük bi oyuncu olamaz navratili çok aradık eneramo,kadir,erman sözleşmeleri uzatılmalı gelecek senenin takımını kurmalıyız

kamo27 02.02.2012 22:19

[QUOTE=antik58;765890]Berabere kalmak önemli değilde kayseriyi elimizden kaçırmak üzüyor insanı...[/QUOTE]

kayseriyi geçtiler ama kaleciyi geçemediler bugünkü gibi oynarsalar bu sene kurtarır bu takıma yakışır bir kaleci olursa önümüzdeki dönem ilk 4te rahat oynar

yigidoss 02.02.2012 22:23

Gerçekten çok yazık oldu. 4-5 atacağımız farklı kazanacağımız maçta 1 puana razı olduk çok yazık. Ya Rıza hocam Allah'ına kurban şu Suarez'den umudu kes artık. Adam ben süperligi kaldıramıyorum diye bas bas bağırıyor

A.Turan Korkmaz 02.02.2012 22:26

Rıza Çalımbay hocamız,Allah nazarlardan saklasın,bu sezon şu ana dek hocalık kariyerinin en formda dönemini geçiriyor ve eminim öyle de devam edecek. Elindeki kısıtlı kadroya,maddiyata ve hemen her maç yaşanan bariz hakem hatalarına rağmen başarılı kenar yönetimleri gösterdiğini otoriteler de kabul ediyor.
Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz hocam. Allah sizi Sivassporumuzun başından eksik etmesin.

kaptann58 02.02.2012 22:29

uğur kavuk gibi bir sağbekin olursa hocam olacağı bu işte her hafta biri hata yapıyor beşliği yiyor yetişiyor aynı adamdan tekrar çalım yiyor vede kaleci tuttuğu köşeden hemde yerden öle bi gol yiyorki amatör kaleci yeemz yazık bu takıma aslanalr gibi koşan takıma yazık

kolukisa 02.02.2012 22:36

Hocam öncelikle tebrik ederim Sivasspor'u biraz zorda olsa toparladiniz,fakat halen kolay gol yeme zafini bir türlü yenemediniz,gecen hafta yenen goller aman Yarabbim evlere senlik,öne gecti maclari nedense cok kolay kaybediyor veya berabere bitiriyorlar,cözüm bulmak sizin isiniz,biz gördüklerimizi söylüroyuz,Holanda'dan selamlar.

kaptann58 02.02.2012 22:36

yine üç puan gitti yazık

kaptann58 02.02.2012 22:37

navratili çok aradık çok kaleci sencky geçse artık kaleye böyle basit goller ymeyiz en azından

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:49.