![]() |
ARTIK YOKUM
Emekli olmanın zamanı geldi sevgili sivasspor com üyeleri Sivassporun 1967 yılından beri maçlarını takıp ettim artık yoruldum ağız tadıyla bir maç izleyemedim varsada sayısı çok az fener maçı bardağı taşıran son damla oldu artık benden bu kadar değip gençlere bırakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum hakkınızı helal edin
|
Cevap: ARTIK YOKUM
site yöneticiliğinden mi emekli oldun abi nedir anlamadım bir maçla aşkımız bırakılırmı???
|
aşkımız derken SİVASSPORUMUZ :D
|
[B] DOĞRU DİYON GENÇLERDE İSTANBUL TAKIMLARINI DESTEKLİYOR ZATEN TARAFTARSINIZYA !!! TARAFTAR DEDİĞİN İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TAKIMININ YANINDA OLUR. [/B]
|
[QUOTE=yigidolar06;769033]Emekli olmanın zamanı geldi sevgili sivasspor com üyeleri Sivassporun 1967 yılından beri maçlarını takıp ettim artık yoruldum ağız tadıyla bir maç izleyemedim varsada sayısı çok az fener maçı bardağı taşıran son damla oldu artık benden bu kadar değip gençlere bırakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum hakkınızı helal edin[/QUOTE]
Arkadasim bende yakinda 53 yasimi bitirecegim.Sivasspor.com ailesi icerisinde o kadar genc arkadaslar varki 30-32 yas guruplari, cogu artik benim cocugum yasinda olacak arkadaslar.Bu günki Fenebahce macinda alinan sonuc benide cok derinden üzdü.Bu güne kadar Istanbul takimlarina karsi sempatiyle bakamadim.Bunda Istanbul medyasinin yanli ve tarafli tutumlari bas rolü oynamistir.Samimiyetimle söylüyorum bugün ;Sivas´da oynanan maclarda üc büyükleri destekleyen,Sivas´lilari gördügümde üzüntüm ikiye katlaniyor. Yigidolar06 gibi arkadaslarin Sivasspor .com ailesinden ayrilislari tabiki üzücü.Bu karari bir kez daha düsünmesini saglik verirken, aramiza geri dönmedigi taktirde herseyin gönlünce olmasini dilerim.Saglicakla kal. |
ne emeklisi abi haftya gencler macında genc yiğidoyu tribüne bekliyoruz :)
|
Bu hafta da olda sonra gidersin
|
Ben de Fenerbahçe taraftarıyım aynı zamanda fakat dün memleketimin takımını destekledim. Şu konuda insanlara hak vermelisiniz. Sivasspor 3.ligdeyken hiçbiriniz mi 1.lig takımlarından birini tutmuyodu Allah aşkına bunu bana söyleyin? Sivas'ın herhangi bir 3 büyükle oynadığı maçlara gidip İstanbul takımlarının tribünlerinde oturmasına kesinlikle karşıyım. Ama insanları da biraz anlayışla karşılayın. Benim için önce SİVASSPOR sonra Fenerbahçe ama bunun tam tersini de destekleyenlere biraz saygı duyalım
|
Bu Sevgi nın Emekliliği Olmaz Oluyosa Zaten O Sevgi Olmaz....
|
KARARINIZA saygı duyuyorum bazende bende kafam bozulup sitedende sivasspor taraftarlığındanda sivas nüfusundanda kendimi soyutlamak istediğim oldu 5 yaşından beri sivasspor taraftarıyım siz bilirsiniz gol duası yaptığı zamanlarınıda bilirim burda sivassporun haklarını savunurken içindeki başka takım yalakalığı yüzünden küfür yediğimiz oldu maç seyrederken adam sivaslı hadi yerleştir 5.yi alex diye bağıran yavşakları gördüm adama kızdım kardeşim benim şehrimin adını kullanma diye taraftarlığın yaşı olmaz ümidim sadece sivasspor taraftarlarının olduğu bir oluşmasıdır takımımız iyide olsa kötüde olsa bank asyayada düşse farkda yese bizim sivassporumuzdur elalemin tutacağı takım vardır benim yok ben emekliliğinizi rafa kaldırın sivassporumuzu desteklemeye devam edin diyorum değerli abim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:27. |