![]() |
Kart Cezalıları
Erman ve Enaroma Gençlerbiliği maçında cezalı oldukları için oynayamayacaklar inşallah hücum hattında sıkıntı yaşamayız
|
Cevap: Kart Cezalıları
bu maçta grosickiye büyük iş düşecek sorumluluğu üstüne alması gerek hoca antremanda pedriele gol attırmayı çalıştırsın
|
ıstanbulda dağıldık ama ankara da farklı oynarız,golu kım atar bılmem ama suprız golculer çıkar,gol dağılı mı bızde farklı herkes atabılır
|
Cihaan Özkaraaa...! hadi yiğidim göreyim seni bu maç büyük fırsat göster kendini de kap santaforu.!
|
FB maçında dakika 65-70'te durum 2-3 ve umut tükeniyor. Oyuncu değişikliği hakkın var, gol atman lazım. Oyuna M.Nas ve Faty giriyor. Şimdi,bu takımda tutunamayıp giden Cihan Yılmaz'ı,Rasmussen'i vs. arama hadi. Ara transferde forvet transferi diye az mı yazmıştık? Erdal Sarılar'a sormuşlardı o dönem? Soruya soruyla cevap gelmişti?
'Takımın transfere ihtiyacı var mı ki?' diye cevaplamıştı. Nasrettin hoca fıkrası gibi. Şu ligde A.Gücü hariç her takımda kadro genişliği var. Bir Sivassporumuzda yok. Ara transferde alınabilecek tüm yerli ve yabancı futbolcuları geçtim, bu yönetim bonservisi elinde olan Ergin Keleş'i bile alamadı düşünün. Maliyeti bir galibiyet parası bile değildi belki. Şu maçta Pedrielle birer devre değişmeli oynarlardı. Önümüzdeki maç Erman ve Eneramo yok. Onların yerine Cerny ve Cihan Özkara ile başladınız hadi. Peki maçta Allah göstermesin bir sakatlık oldu ileri uçta. Kimi oynatacaksınız ey yönetim? |
nihat
ugur navratil reinoch ziya cenry kadir m.nas grosecki kivanc pedriel |
faty ye kesinlikle guvenmiyorum cihan icinde henuz cok erken eneramonun yerini dolduracagina inanmiyorum
|
[B]Cok kötü oldu fener'e yenildigimize üzüldüm ama ermanla enaramonun cezali duruma düsmesine daha cok üzüldüm keza bizim suan rakibimiz genclerbirligi ins.grosicki ve cerny gününde olur pazar günü[/B]
|
[B]Valla arkadaslar erman ve enaramonun kart gormeleri bir yandan iyi bir yandan kotu oldu. iyi yanı gencler maçında yeseydiler gs maçında olmuyucaklardıki evimizde puan kaybetmememiz gerekir bu açıdan iyi oldu hem gs-ts maçlarında olucaklar. diger yandan genclerbirligi üstümüzde ve bizim oyun anlayışımız enaramonun üstüne kurulu gibi bu kotu tarafı ...maç zor geçicek ama ben cerny - grosicki ye güveniyorum.[/B]
|
............borjan................
ugur...navratil...rajnoch...ziya ......kadir....kivanc.............. cerny........mehmet nas.........grosicky ...............cihan................... bence böyle cikmaliyiz gbrl macina ayrica oynayana kadar yada daha iyi bir kaleci kalede görene kadar yazilarimda en az bir kere borjanin adini anacagim |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:07. |