![]() |
Haklı Bir Galibiyet Elde Ettik
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/Mac/1.cimbomsivas.jpg[/IMG]
Rıza Hoca, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı 1-0 yenerek çeyrek finale çıktıkları maçta başarılı bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Rıza Çalımbay, mükemmel bir mücadele olduğunu vurgularken, şunları söyledi: ''Maça iyi başlayamadık ve ilk 30 dakika istediğimiz gibi oynayamadık. Daha sonra oyun sistemimizi değiştirdik. İyi takım savunması yapıp, kazandığımı topları çok iyi kullandık. Birçok şans yakaladık. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık''. Galatasaray'ın ligin en formda ekibi olduğuna dikkati çeken Çalımbay, ''Çok kaliteli futbolcuları var. Zor olacağını biliyorduk ama elemek için geldik. İyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Futbolcu arkadaşlarım işlerini mükemmel yaptılar'' ifadelerini kullandı. |
Cevap: Haklı Bir Galibiyet Elde Ettik
[B][I]Murat Akça'yı neden çıkardığını hala anlamış değilim Rıza hoca [/I][/B]:rolleyes:
|
üzülmeyin gsliler, ne de olsa uefa kupanız var:)
|
helal olsun yiğidolar böyle oynayın canımızı verelim sonuç ne olursa olsun
|
[B][I]Nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadıkta Hocam bu arada farkıda kaçırdık ama neyse..
Galatasaray'ın kaliteli futbolcuları varda o nasıl kalite yerlerde süründüler,Çirkef Ayhanın yaptığı gibi kendilerini yerlere attılar ama yemezler.. Tebrikler Hocam Manisa Maçında Başarılar Dilerim..[/I][/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;775579][B][I]Murat Akça'yı neden çıkardığını hala anlamış değilim Rıza hoca [/I][/B]:rolleyes:[/QUOTE]
Aklın ermez dayı.:D Taktik meselesi.:) |
[B]Başta teknik kadro olmak üzere, alın terlerinin karşılığını alan kadroda bulunan tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum.
Lig liderliğini, 9 puan gibi açık ara puan farkıyla elinde bulunduran, ligin en güçlü takımlarından GS'yi yenerek kupada safdışı bırakmanız bizlere sevinç yaşatmıştır. Karşılaşmanın mutluluğunu hafta sonu Manisa karşılaşması sonrasında duble sevinçle kutlamak gerektiğine inanıyorum. Zafer sarhoşluğuna kapılmamak lazım diye düşünüyorum. Tekrar tebrikler...[/B] |
Biz gs ye abone olduk kupa da ne zaman karsımıza çıkarlarsa eliyoruz.
|
son vuruslar cok kotuydu farka gidecegimiz bir macti ... bu arada twitterda dunya tt sine girmeyi basardik sonunda :)
|
[QUOTE=zkrllh58;775591]son vuruslar cok kotuydu farka gidecegimiz bir macti ... bu arada twitterda dunya tt sine girmeyi basardik sonunda :)[/QUOTE]
Evet bende takip ediyorum Twitten |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:54. |