SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Bilica Gelirmi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34004)

Abdullah DuMaN 03.04.2012 19:28

Bilica Gelirmi

REVİZYON KAPIYA GELDİ

Fenerbahçe Kulübü'ne yakın kaynaklar, yönetimin şu anda kadroda olan 5-6 isimle yolları ayırmanın planlarını yaptığı ifade ediliyor. Yolların ayrılacağı isimler arasında Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül gibi takım iskeletinin 2 önemli isminin yer aldığı da gelen haberler arasında. Fener yönetimi, sezon sonnuda sözleşmesi sona erecek olan Emre Belözoğlu ile yeni sözleşme yapmamayı, sözleşmesi süren Gökhan Gönül'ü de mümkün olan en iyi fiyata yurt dışına satmayı planlıyor.

3 İSİM DAHA VAR

Operasyon bu isimlerle de sınırlı değil. Bilica ve Dia ile yollar ayrılıp yabançcı kontenjanına yer açılması planlanıyor. Sakatlıktan kurtulamayan Sezer Öztürk'ün de bu listede ismi geçiyor.

Milliyet

(fenerbahçede "58" numara giyen eski oyuncumuz Sivasspora gelirmi acaba)

stutgart58 03.04.2012 19:32

Cevap: Bilica Gelirmi

o koşa koşa gelirde..biz elimizde MURAT AKÇA gibi genç bi yetenk varken neden 30 küsür yaşındaki birini alalım ki..hem ağır hem patlamaya hazır bi bomba gibi..eskiden biz 10 kişi defans yapan bi takımdık ozaman Bilica nın zaafları belli olmuyordu ama şimdi öyle değil hücum yapan bir takımız hızlı stoperlere ihtyacımız varr !

mete5858 03.04.2012 19:35

[QUOTE=stutgart58;778350]o koşa koşa gelirde..biz elimizde MURAT AKÇA gibi genç bi yetenk varken neden 30 küsür yaşındaki birini alalım ki..hem ağır hem patlamaya hazır bi bomba gibi..eskiden biz 10 kişi defans yapan bi takımdık ozaman Bilica nın zaafları belli olmuyordu ama şimdi öyle değil hücum yapan bir takımız hızlı stoperlere ihtyacımız varr ![/QUOTE]

Aynen katılıyorum.Murat Akça daha yetenekli,defans oyuncusuna ihtiyacımız yok bence..

yener_sahin 03.04.2012 19:59

55 gol atıp 53 gol yiyen bir takımın nasıl defans oyuncusuna ihtiyacı olmaz.Birisi bana bunun izahını yapabilir mi?Blica zamanında 2 ye 1 yakalanırdı bu adam biz heyecanlanmazdık bile bir yolunu bulur alır diye.Defansın emniyet sibobuydu...Blica gelsin...Yeterki gelsin...Bizim ona her zaman ihtiyacımız var...

GokhanTurna 03.04.2012 20:14

Bilica Bilica Fabio Bilica :) Özledik dostum ama Rıza hoca almaz seni tarzına uymuyorsun bence :)

tavatir 03.04.2012 20:17

Defans adamına ihtiyacımız mutlaka var bence. Ama artık imaj ve profesyonellik bakımından sorunlu olan Bilica değildir bana göre. Öncelikle TFF şu süreç ile ilgili kesin bir açıklama yapsın ve tam olarak rahatlayalım daha sonra transfer düşünülür bana kalırsa. Transfer sezonu bu sezon çok geç başlayacak. Avrupa Şampiyonası da var zaten. Üstelik eldeki oyuncularımızdan Kadir, Erman, Eneramo halen sözleşme uzatmadı.

58MUAMMER58 03.04.2012 20:42

[b]BÜLO BİZE YEDİRMEZ [/b]

eyupk 03.04.2012 21:02

Bilica Sivassporda eski gücünü yakalıycağına inanmıyorum, hemde zaten yönetimimiz almaz Bilicayı.

kamışlı58 03.04.2012 21:59

bence bilika tek başına oynasa bizim defanstan daha faydalı olur daha az gol yeriz

herve tum gelse bizim forvetlerdn daha çok gol atar biz bazışeyleri kaybetmeden kıymetini bilemiyoruz

tıpkı bülent uygunun kıymetini bilemedigimiz gibi yanlışları olmuştur

oiki sezon oynattıgı futbolu asla unutmak mümkünmü son iki sezon sivassporumuzun maçlarını izlemez oldum kasımpaşa maçından beri

istanbuldan tüm yigido kardeşlerime selamlar

babapiton 03.04.2012 22:05

[QUOTE=58MUAMMER58;778367][b]BÜLO BİZE YEDİRMEZ [/b][/QUOTE]

Bülo elazığa toplar hepsini bilica antalya düşerse musa,ibrahim dağasan kare aslarını alır...:) biz alırsak serveti alalım bilica 33 servet 31 yaşında en azından 2 yıl oynar servet hemde Türk...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42.