![]() |
Düşecek Son Takım Hangisi Olacak?
Ligin son haftasına gelindiğinde nefesler tutuldu yarın saat 19:00 bekleniyor. Ligden Ankaragücü ve Manisaspor düştü, 3. takım yarın akşam belli olacak. Bir yanda bizi de yakından ilgilendiren galip gelmemiz halinde Play-Off'a kalma ihtimalimizin yükseleceği ve aynı zamanda Samsunspor'un küme düşeceği SAMSUNSPOR - SİVASSPOR maçı, diğer yanda 1 puan dahi alsa ligde kalmayaı garantileyecek olan Antalyaspor'un Kadıköy'de oynayacağı FENERBAHÇE - ANTALYASPOR maçı.
Bu maçlar düşecek 3. takımı belirleyecek. Size göre 3. takım hangisi olacak? SAMSUNSPOR mu? ANTALYASPOR mu? . |
Cevap: Düşecek Son Takım Hangisi Olacak?
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=35011&token=52284][img]http://resimzade.com/Show.html?i=35011&token=52284[/img][/url]
[B]Bu ikili yarın ayrılacak biri düşecek ama kim düşer bana göre Mesut hocanın şansı Mehmet hocaya göre daha az gibi. Samsunspor'un düşmesini nekadar istemesemde malesef Samsun düşer diyorum.[/B] |
Samsun büyük ihtimal düşecek.Sezon başında yaptıkları saçma sapan yabancı ve yerli transferler ve yanlış hoca seçimi işi bu noktaya getirdi,çok yazık!
|
samsun duser bence... sivassporumuz yense veya yenilse bile antalyanin puan kaybedecegini dusunmuyorum... insallah sivassporumuz kazanir, baska yolu yok...
|
Samsunspor'u bizim yenmemiz düşürmez aslında. Samsunspor kazansa bile Fenerbahçe'den ötürü düşerler. Antalyaspor bence Fener'den enaz 1 puan alır.
. |
samsun düşer diyecektim.yanlışlık antalyaya tıkladım.
|
umarım antalya sürpriz yapıp fenerden puan alır da bizim maç strese binmez
düşen samsun olur diyorum |
amtalya duşecek,samsun super ligde kalır ınşallah,samsun en cok super ligde en çok duşen ve takım,
|
Samsunun kümede kalması için birden fazla ihtimalin gerçekleşmesi lazım. Antalyaya ise tek bir ihtimal yeterli.
Antalya berabere bile kalsa ,Samsun Sivasa 10 gol atsın para etmez. Yada Sivas Samsuna yenilmezse, Antalya Fenerden 10 gol yesin yine para etmez. Bu stresi Samsun Antalyadan en az 10 kat fazla yaşayacaktır. Haa futbolda herşey olur ama realist düşünmek lazım. Bence Sivas ve Fener müsabakalarda puan kaybı yaşamazlar.... |
büyük ihtimalle Antalyaspor küme düşücek
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:26. |