![]() |
Sivasspor Samsunspor maçı tahmin ve yorumları
[CENTER][B]
[IMG]http://www.eglenceli.net/wp-content/uploads/2011/12/sivasspor-samsunspor.jpg[/IMG] [B]Tarih: 07 NİSAN 2012 CUMARTESİ. Saat: 19:00.[/B] Sivassporumuzun Samsunsporla ligin son haftasında deplasmanda yapacağı maçın tahmin ve yorumları Bugüne kadar iki takımın karşılaşmaları 21.12.2011 Süper Lig Sivasspor Samsunspor 3:2 05.02.2006 Süper Lig Sivasspor Samsunspor 0:3 20.08.2005 Süper Lig Samsunspor Sivasspor 1:2[/B][/CENTER] |
Cevap: Sivasspor Samsunspor maçı tahmin ve yorumla
yeneriz insallah, ama beni sivas son macta güvensiz birakti
|
YeniceZZZ !!!!!
|
vallaha bilemiyorum sanki bu siralar mersin idman yurdu gibi evimizde yeniliyoz deplasmanda surpriz 3 puanlar aliyoruz insallah 50 puan ile ilk 8'e kaliriz
|
Böyle ruhsuz oynarlarsa Samsun bize 3 çeker. Mücadele edip formanın hakkını verip maçı kazanmamız lazım.
|
samsun beşiktaşı deplasmanda yendi bu saatten sonra sivas samsunu biraz zor yener .
|
Samsunspor aramızın iyi olduğu bir takım. Yenersek bizden dolayı küme düşmelerini istemem açıkçası.
|
Yazık oldu bütün emeklere. Son maça Samsunsporun ölüm kalım maçına kaldık yenemezsek bir sezonun emeği gidiyor. Samsunsporuda küme düşürmek istemeyiz ama yapcak bişi yok kazanmaktan başka. Hadi yiğidom Play Off aşkına
|
iki ucu sivri değnek....
Şimdi ayıkla pirincin taşını... Hep son maçlar bize denk geliyor. Puanlar almamız lazım. Samsunun küme düşmesini de istemiyorum. Yazık olacak... Hadi bakalım ruhsuzlar şimdi yaptığınızı beğendinizmi!!!! |
Çok zor bir maç bizleri bekliyor dün bu kadar üzülmüyordk ama bugün herşey değişti Samsunsporun ligden düşmesini istemiyorum gerçekten ne olacak bilmiyorum. Tek söyleyeceğim[B] '' HAKKIMIZDA HAYIRLISI ''[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43. |