![]() |
GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...!
Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...! |
murat gardas teşekkür ederim. sivaslılar adına...bizim de istemiz futbolun eskide olduğu gibi kardeşşe sadece oyun eğlenceden ibaret olduğunu herkeze göstermek senin gibi sağduyulu tarftarlara bunu sağlayacamıza inanıyorum. sitemize hoşgeldin gardas yazılarını yorumlarını her zaman görmek isteriz.
|
[B]hoşgeldin sitemize... güzel dileklerin için teşekkür ederim...[/B]
|
[QUOTE=muratfincan]Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE] abi öncelikle aramıza hoşgeldin... ama galatasarayı bırakmanı senden rica ediyorum... çünkü biz anadolu insanları olarak istanbul takımlarını tutmamalıyız...biz bunun mücadelesini veriyoruz... |
sağol murat kardeşim.
Bu sözlerin bizide sevindirdi kardaş. ANTALYALIYİĞİDOOĞUZ
|
[b]Murat gardaş sitemize hoşgeldin...Bizim sitemizin kapısı herkese açıktır...[/b]
|
HOŞ GELDİN KARDEŞ HOŞGELDİN UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRSİN SİTEMİZDE AYRIMCILIK OLMAZ BURDA.İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞSİN.
|
Yurdun her tarafindan olumlu mesajlar almak ne güzel. Yigidolar olarak bizler hiçbir zaman centilmenligi elden birakmadik. birakmiyacagiz. Sizlerede özellikle S.Urfaspor' a basarilar.
|
[QUOTE=muratfincan]Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE] [b]evet haklısın kardes önemli olan türktakımıdır ama bizim içinde öncelikli olan milli takım ve sivasspordur neden ligde bir anadolu takımı daha sampiyon olamsın hersene 3 takım arasında gecıyor avrupaya bakın mesela italya hersene 6-7 takım sampıyonluk parolasıyla cıkıyor sahaya bızde öle olmalıyız...[/b] |
Murat gardaş sitemize hoş geldin. Umarım iyi vakit geçirirsin...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:35. |