![]() |
SİVAS 4eylul beledıyespor 1-0 NAZİLLİ belediyespor
spor toto 3.lig 2.grupta sivas'ta oynanan maçta temsilcimiz lider nazilli belediyespor'u 75.dk da cemil'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 mağlup etti.
|
Cevap: SİVAS 4eylul beledıyespor 1-0 NAZİLLİ beled
Bildiğim Kadarıyla Nazilli Grubun En Güçlü Takımı..Temsilcimizi Tebrik Ederim Başarılarının Devamını Dilerim..
|
geçen 2 haftada son 90 artıda gol yemesek 48 yerine 52 puanla 5.ydik :S :mad::mad::mad:
|
4 Eylül Belediye Sporu gönülden tebrik ediyorum;lideri yendiler..İnşallah bundan sonraki maçları alarak ligi istenen yerde bitirirler..Tebrikler İlhami Hoca....
|
Ikinci lige cikmak icin 4Eylül´ün neyi eksiktiki.Bu yil okadar cok puan kaybettilerki,Nazilli galibiyeti bile dahi sevindirici gelmiyor.
|
Ben maçtaydım çok güzel oynadık ilk yarının son anlarında bir topta top direkten döndü çok süper oynuyordu 4 eyll beldye
|
4 eylül lideri yendi Playoff sansımız devam ediyor ama rakiplerimiz puan kaybederse.İstanbulspor besinci sırada onu yakalarsak insallah playoff oynarız.Gercekten ikinci ligi hakettiler ama bir ara yasanan düsüs buralara getirdi takımı.
|
bu haftakı maçlar sonunda 4eylul bld'nın sıralamada kı yerınde bır değişıklık olmadı,haftaya pazar gunu maltepe deplasmanında basarılar dılıyoruz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:18. |