![]() |
ARKADASLAR, SITENIN ÜST TARAFINDA ANA SAYFADA, ARTIK BUNDAN SONRA HEP GÜZEL OLAN PANKARTLARI YAYINLAMAYA KARAR VERDIK.
CÜNKÜ BÖYLE PANKARTLARLA DOSTLUGUMUZU, BERABERLIGIMIZI, INSANI DUYGULARIMIZI DAHA GÜZEL PAYLASABILIR VE ANLAYABILIRIZ. SIVASSPOR OYUNCULARININ TUTTUGU BU GÜZEL PANKARTLARA HEP BIRLIKTE TARAFTAR OLARAKDA DESTEK VERMEMIZ GEREK. GECEN HAFTAKI SIVASSPR-ADANASPOR MACINDAKI ADANASPOR CAMIASININ PANKARTI COK GÜZELDI. O PANKARTI GÖRÜNCE COK DUYGULANDIM. HEP BÖYLE YAPMAMIZ GEREK. BIZLERDE TARAFTAR OLARAK, YÖNETIM OLARAK, OYUNCULAR OLARAK BÖYLE PANKARTLARI SÜREKLI YAPALIM. YUKARDAKI PANKARTI YAPTIRANLARA TÜM TARAFTARLAR ADINA TESEKKÜR EDERIM, VE DEVAMINI BEKLERIZ. |
BÖYLE GÜZEL PANKARTLARIN DEVAMININ GELECEĞİNDEN ŞÜPHENİZ OLMASIN..
VATAN 58 MEKAN 34 58 GENÇLİK..... [email]ist_58genclik@hotmail.com[/email] |
Taraftarlar guruplarina sesleniyorum.
Adanasporlu Taraftarlarin bizlere cok güzel bir jest yapmislardir. Böyle güzel pankartlara her zaman ihtiyac vardir |
58 GENÇLİK OLARAK BİZDE PANKART ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK.
VATAN 58 MEKAN 34 58 GENÇLİK [email]ist_58genclik@hotmail.com[/email] |
-->: GÜZEL PANKARTLAR
[img]http://www.sivasspor.com/forum/attachment.php?attachmentid=1425&stc=1&d=1140609453[/img]
[img]http://www.sivasspor.com/forum/attachment.php?attachmentid=1426&stc=1&d=1140609479[/img] |
kufure karşı pankart açalım pankartta
KUFUR ETMEYİZ ETTİRMEYİZ YAZSINSivasspor.com1 |
[QUOTE=mermerbey58]ALLAHTAN KORKARIZ KİMSEDEN KORKMAYIZ___YİĞİDOLAR
YUSUFTAN SELAMLAR SİZE YİĞİDOLAR.DEĞERLENDİRİN BU YAZIYI.PANKARTA YAKIŞIR.[/QUOTE] Güzel fikir gardas her maca galibiyetden emin olarak ciktigimiz belli olur. |
bizim için kişinin nereli olduğu dil , insan olduğu önemlidir [ oO yüzden temiz futbol ,temiz tezahüvrat] :) SivasLee_
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][COLOR="Red"]''DELİKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFUS KAĞIDINDA YAZAR''[/COLOR]
Bu pankartta 3 haftadır Sivas 4 Eylül stadı tribünlerinde....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][COLOR="Red"]''DELİKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFUS KAĞIDINDA YAZAR''[/COLOR]
Bu pankartta 3 haftadır Sivas 4 Eylül stadı tribünlerinde....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Valla abicim, gecen camide maca bakarken...daha dogru caminin lokalinde...karsirakip takimin taraftarlarindan biri bu sloganin anlamini sordu....cikarip TAK diye adeta göZüne soktum nüfüs kagidimi SUSTU....) kim düsünmüs ise ALLah razi olsun diyorum....... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:53. |