SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   RIZA HOCA GİDERSE YERİNE KİM GELMELİ ??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34227)

ünisivas 08.05.2012 21:57

RIZA HOCA GİDERSE YERİNE KİM GELMELİ ???

[IMG]http://www.futbolingo.com/img/2010/12/15/riza_calimbay_sivasspor_15122010.jpg[/IMG]

TEKNİK DREKTÖRÜMÜZ RIZA HOCA ŞAYET SİVASSPORUMUZU BIRAKIRSA YERİNE HANGİ TEKNİK DREKTÖRLERLE ANLAŞABİLİRİZ

sivasfutbol 08.05.2012 22:02

Cevap: RIZA HOCA GİDERSE YERİNE KİM GELMELİ ???

skıppe gelmeli

asabibaba 08.05.2012 22:05

[B]Hikmet Karaman[/B]

Morten58 08.05.2012 22:08

1. Aday: acikliyorum,acikliyorum,acikliyorum,aciklamak üzereyim saka biryana insallah Riza Hoca ile devam ederiz, eger gider Riza Hoca.........................

[B]ismail kartal [/B]diyorum!

DOGU_BEY 08.05.2012 22:11

[B]Rıza hocanın durumu şu an belrisiz eskişehir maçından sonra herşey olabilir..
eğer hoca gidecekse derhal alternatif isimler belirlenmeli ve sezon öncesi hoca ve transfer işi sulanmamalı... gelelim hoca işine...

eğer hoca giderse yerine öncelikle bakılcak isim yerli olur kanaatindeyim...yabancı hoca şu an için zayıf ihtimal olur...Türkiyede yerli hocalar içinde taktik bilgsine ve sistemine inandığım hocalar bülent uygun hikmet karaman ismail kartal ve güvenç kurtar diyebilirm...bunlar içinde şu an bize gelebilecek güvenç kurtar ve antepten ayrılabilecek olan hikmet karaman var... bence bu ikisinden biri bize yakışır...gönlümden geçen bir başka isim ise şu an aykut kocamanın yardımcılığını yapan ve 2.ligde şampiyon olduğumuzda hocamız olan bize çok iyi futbol oynatan ismail kartaldır.. bir ekleme de şunu yapayım istikrar adına kendi takımını kurup kendi transferlerini yapan ve genel anlamda baaşrılı sayılan Rıza hoca devam etmelidir yok eğer kendi gitmek isitoyorsa da ona yapılacak birşey olmaz...[/B]

Morten58 08.05.2012 22:19

Gelecegin Sivasspor Hocalari sunlar: MEHMET HAKKI HOCAOĞLU, MEHMET YILDIZ , HAYRETTIN YERLIKAYA!

Sivassporumuzun efsane Stoperi zaten suan 4.Eylül Belediyespor'da!

şarkışla 58 08.05.2012 22:20

Hoca falan aramaya gerek yok.Orhan KAYNAK bu işi yapar.

sivasdergi 08.05.2012 22:21

Rıza Çalımbay gitmemeli bence. Ama mecbur kalırsak ve hocamız giderse alternatifi de düşünülmeli. Bana kalırsa yine hemşehrimiz olan birisi gelmeli. Bu aşı bence çok tuttu.

Adayım [B][COLOR="Red"]ERDAL KESER[/COLOR][/B] olur. Yıllarca Almanya futbolunun içinde bir sürü yeteneği keşfetti. Gs'nin son şampiyonluklarında ve Milli takımda antrenörlükler yaptı. Beyefendi bir kişiliği var. Aynı zamanda hemşehrimiz. Erdal Keser'in bize gelmesiyle diğer camiaların da bize karşı sempatisi artacaktır. Ve çok önemli gurbetçi oyuncular kazanabiliriz.

Ama tabiki ilk etapta Rıza hocanın kalmasından yanayım.

Diğer adaylarım da Hikmet Karaman, Güvenç Kurtar ve Kemal Özdeş.

Morten58 08.05.2012 22:24

[QUOTE=sivasdergi;784968]Rıza Çalımbay gitmemeli bence. Ama mecbur kalırsak ve hocamız giderse alternatifi de düşünülmeli. Bana kalırsa yine hemşehrimiz olan birisi gelmeli. Bu aşı bence çok tuttu.

Adayım [B][COLOR="Red"]ERDAL KESER[/COLOR][/B] olur. Yıllarca Almanya futbolunun içinde bir sürü yeteneği keşfetti. Gs'nin son şampiyonluklarında ve Milli takımda antrenörlükler yaptı. Beyefendi bir kişiliği var. Aynı zamanda hemşehrimiz. Erdal Keser'in bize gelmesiyle diğer camiaların da bize karşı sempatisi artacaktır. Ve çok önemli gurbetçi oyuncular kazanabiliriz.

Ama tabiki ilk etapta Rıza hocanın kalmasından yanayım.

Diğer adaylarım da Hikmet Karaman, Güvenç Kurtar ve Kemal Özdeş.[/QUOTE]

Bende Erdal Keser dedim ama Hocaligi iyi diyenler var, Babam herzaman Erdal Keser'in ismini söylüyor, Bülent Uygun'un gittinde bile Erdal Keser gelsin demisti.

şarkışla 58 08.05.2012 22:30

Aslında daha önce hiçbir büyük takımda oynamamış biri olsa en iysi olur.Ama öyle birini nasıl bulacağız.Yani anlatmak istediğim fb li hocanın takımı yok gs li hocanın takımı söylemlerinden kurtulmak için

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:55.