![]() |
Sakaryaspor’un savnmacısı Şaban Özel Sivasspor'da
[B]Sakaryaspor’un genç savunma oyuncusu Şaban Özel’in Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile anlaştığı haberini SRT televizyonunda yayınlanan Sporyum programında yönetici Cavit Dereli açıkladı.[/B] Şaban'a bilindiği üzere Beşiktaş kulübüde talipti. Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi.
[B][/B] |
Cevap: Sakaryasporun savnmacısı Şaban Özel Sivass
[QUOTE=legolass;787959][B]Sakaryasporun genç savunma oyuncusu Şaban Özelin Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile anlaştığı haberini SRT televizyonunda yayınlanan Sporyum programında yönetici Cavit Dereli açıkladı.[/B] Şaban'a bilindiği üzere Beşiktaş kulübüde talipti. Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi.
[B][/B][/QUOTE] Gardas bu kanal sakarya srt mi? |
Cevap: Sakaryaspor’un savnmacısı Şaban Özel Sivass
sivas srt kanalında yapılan açıklama bu yönde çok iyi bir oyuncu sol tarafta sıknıtı çekmeyiz.
|
Hayirli ugurlu olsun
|
hayırlı olsun murat gibi kötü değildir inşallah
|
genç milli sol bek,çok yetenekli ınşallah haber doğrudur,peşinde çok kulup var,bjk da ıstıyor
|
ŞABAN ÖZEL...
D.Tarihi: 01.05.1988 D.Yeri :Sakarya Uyruğu :(Türkiye) Boy: 178 cm Kilo:68 kg Pozisyon .Defans Kulübü :Sakaryaspor Değer :400.000 EUR [B]Türkiye Bank Asya 1. Lig[/B] Sakaryaspor [B]25 Maç[/B] 1Gol [B]6 Sarı[/B] 0 Kırmızı [B]23 Maç ilk 11[/B] 2035 dakika süre almış... 2011-2012 sezonu |
Izzet Yildirim da fena degil suan 28 yasinda ama fena degil!
Degeri suan 350.000 € Forma numarasi olarak 58 giyiyor yani sivasli. Suan ilk finalist olan Adanasporda oynuyor! Adana bi final maci yapacak eger kazanirsa süper lige cikiyor! Resimler burda... [img]http://www.ressim.net/l/upload/bf5ae410.jpg[/img] [img]http://im.htspor.com/2012/05/18/743446_detay.jpg?1337366950[/img] |
[b]futbolcuyu tanımıyorum fiyatı eğer 400 ooo €ise pahalı bu paraya afrikadan avrupadan dany bilica gibi çok sağlam adamlar alınır yok alınmışsada hayırlı olsun [/b]
|
[QUOTE=58MUAMMER58;787983][b]futbolcuyu tanımıyorum fiyatı eğer 400 ooo €ise pahalı bu paraya afrikadan avrupadan dany bilica gibi çok sağlam adamlar alınır yok alınmışsada hayırlı olsun [/b][/QUOTE]
Haklisin kardesim! Ben alinacak diye demiyorum ben düsüncem di size iletim dedim. Eger alinsa gercekten iyi olur kendisi sivasli oldugu icin elinden geleni yapacaktir onun da büyük payi var Adanada. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:15. |