SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor Satış Noktası Yiğidoları bekliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34438)

SivasSpor.Com 15.06.2012 12:46

Sivasspor Satış Noktası Yiğidoları bekliyor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/2012/diger/ss.urun.sat%FDs.jpg[/IMG]

Badireli bir sezon atlatan ve tüm olumsuzluklara rağmen ligi üst sıralarda tamamlayabilen Sivasspor’un yeni sezona daha güçlü girmesi için taraftarının desteği şart.

Kombine biletler ve sponsorlukların yanı sıra Sivasspor için önemli bir gelir kaynağını da lisanslı ürünlerin satış noktası oluşturuyor. 4 Eylül Stadı girişinde bulunan Sivasspor Lisanslı Ürünler satış noktası yüzlerce çeşit lisanslı Sivasspor ürününü taraftarlarla buluştururken aynı zamanda önemli bir maddi kaynakta sağlıyor.
Formalrdan bayraklara kupalardan bir çok giyim ve aksesuar ürünlerinin bulunduğu mağaza’da özellikle yaz sezonu için yeni gelen tişörtlede satışa sunulmaya başladı.

Gurbetçilerden Büyük İlgi
Yaz aylarının gelmesi ile tatillerini memleketlerinde geçirmek üzere gelen gurbetçilerin ilk durakları satış noktası oluyor. Aldığımız bilgilere göre özellikle yaz aylarında gurbetçilerin gelmesi ile mç günlerinde bile olmayan alışveriş gerçekleşiyor. Bulundukları ülkelerde de memleket hasretini gidermek için forma, bayrak ve diğer ürünlerden alan gurbetçiler hem kendileri hem de memlekete gelemeyen arkadaşları için alışveriş yapıyorlar.
Her yaşa ve kesime hitap eden bir çok ürünün satıldığı Sivasspor Lisanslı Ürünler satış noktası’ndan her yiğidonun mutlaka alışveriş yaparak takımlarına destekte bulunması bekleniyor.

Hürdoğan

HababamHa 15.06.2012 13:00

Cevap: Sivasspor Satış Noktası Yiğidoları bekliyor

Sivassporlu olmak bi ayrıcalıktır tatile az kaldı gelince kendimede alacam bebelerede alacam

DoomsDay58 15.06.2012 13:01

İstanbul'a da store istiyoruz en azından store olmasa bile Adidas mağazalarında satış yeter

sivaslıadem 15.06.2012 13:29

ben de sandım ki yeni mağaza açılıyor
Ama yine hevesim kursağımda kaldı
Yeni ürünler beni de bekliyor haftaya insaallah sivastayım
Koleksiyona yeni ürünler ekleme zamanı geliyor

58hsn58 15.06.2012 13:47

sivasta yasayip, sivassporlu olan yigidolar, imkani olanalsin, hayrinada imkani olmayanlara bi forma alsin... Hollandada yasiyorum, nezaman sivasimiza gidersem forma alamasamda ( olmadigindan dolayi ) illaki birseyler alip geri donuyom...

Gurbetteki yigidolar ister istemez sivassporumuzun kiymetini daha cok anliyor, insallah bu kiymeti sivasta yasiyan yigidolarda anlar...

Taraftar olarak maddi ve manevi destek vermemiz lazim, uyumayin yigidolar...

58_SEMİH_58 15.06.2012 16:17

[B]2 senedir storede ürün çeşitliliği az olmasına rağmen aynı ürünler var.Sonrada yok efendim ilgi bekliyoruz.[/B]

benozgurr 15.06.2012 20:55

Taraftar bas bas bagırıyor urun alacaz nereden alacaz dıye ama bı cozum bulan yok belkı sıvatakı sıvasspor magazaları fazla ıslemıyor olabılır ama onlıne bı sayfa olsa ben ısleyecegını dusunuyorum cunku asıl bu tur seylere duskun olanlar gurbettekıler sıvastakıler bı sekılde temın edebılıyor zaten

kanka5885 15.06.2012 20:59

Sivasspor'un Böyle yazin Satişi varsa Neden sipariş Almaya yetkisi yok ? Kinadim şahsen Uyku seti alcaktim Sipariş veremedim.

avare 15.06.2012 22:36

ozellikle taraftar formalari istiyoruz her yasa hitab eden tabi bayanlarida unutmayalim erkek kesimleri bayanlara uymuyor insallah bu sene izinden orjinal formayla doncez

şarkışla 58 15.06.2012 23:05

SİVAS ımızın büyük çoğunluğu SİVAS lılardan oluşuyor.Yani SİVAS da ki bir SİVASSPOR lu,SİVAS da kime SİVASSPOR forması gösterecek yine başka bir SİVAS lıya.
Biraz tekerleme gibi oldu ama.
Kısaca iş daha çok SİVAS dışında ki SİVAS lı ve SİVASSPOR lulara düşüyor bence.Yani İstanbul-Ankara-İzmir ve Yurtdışında ki SİVAS lılara.İstanbul da giyeceksin SİVASSPOR formanı çıkacaksın dışarı.Rakip takımlar görsün.Asıl hava büyük şehirlerde atılır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:07.