![]() |
Transfer haberi İstatistikleri!!!
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img420.yukle.tc/images/6226istatistik.jpg[/IMG][/URL]
[B]Interpress[/B]'in Haziran ayında 2 bini aşkın gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitesinde yaptığı medya takibi sonuçlarına göre, en çok ve en az transfer haberi alan takımlar şunlar oldu... [LIST=1][*]Galatasaray : 2.416[*]Trabzonspor : 2.299[*]Fenerbahçe : 2.172[*]Beşiktaş : 1.967[*]Kayseri : 1.711[*]Bursaspor : 1.500 üzeri[*]Eskişehirspor :1.500 üzeri[*]Gaziantepspor : 1.500 üzeri[*]Sivasspor : 1.500 üzeri[/LIST][LIST][*]Kasımpaşa : 430[*]Elazığspor : 339[*]Akhisar Belediyespor : 269[/LIST] |
Cevap: Transfer haberi İstatistikleri!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ayrica bunun 50.000 yalan haberler |
zaten %85'i fotomaçla fanatiğe ait :D
|
O kadar çok isim yazılırsa elbet biri tutar.
Her spor kanalının 3 büyük kulüp muhabiri var her muhabir bir futbolcu söylese gene bu kadar olmaz. Ama spor kanallarında anadolu kulübülerini takip eden muhabir ben görmedim. Dolayısıyla bu kulüpler hakkında çıkan haberler tamamen masa başı haberler oluyor ne yazık ki... |
sivas birinci olsaydı şaşardım.Ama bizi ve anadolu takımlarını umursayan yok.:D
|
En çok haberimizin çıkması konusu eneramonun gitmesi ve forvet arayışlarımız bide rıza çalımbayın bjk ile anılması
|
[QUOTE=cemahmety;793490]En çok haberimizin çıkması konusu eneramonun gitmesi ve forvet arayışlarımız bide rıza çalımbayın bjk ile anılması[/QUOTE]
Yerinde bir tespit Çoğu da zaten yalan ordan burdan kulaktan kulağa haberler Bir tanesi 2 yıl sonra tutunca 'biz soylemistik'diyerek kendilerine reklam payı çıkarıyorlar Medya bu anlayıştan ne zaman vazgeçecek merak ediyorum |
Artık geçtim transferleri, transfer haberleri ile avunuyor oldu taraftarlar. Artık bir iki yabancı transferi uygulamaya geçme zamanı geldi de geçti. Hiç değilse bir çok taraftarın yüreğine su serpilsin...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:15. |