![]() |
Dizilerde SİVAS ve SİVASSPOR
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvZ0X38eictPdRc2bI6m6XoIPubeA7Y5pMZUWXRzYtTBOXlh5pudwli1sUqw[/IMG]
Çocuklar duymasından sonra,Star Tv de yeni yayınlanmaya başlayan İbreti Ailem dizisinde de SİVAS ve SİVASSPOR umuzun reklamı yapılmaktadır.Dizide Sivas lı Kardeşler Computer dükkanı var.Kapısında Kangal heykeli var.Çalışanlar kırmızı-beyaz giyiyor ve hepsi 58 numara.Ayrıca SİVAS lılardan YİĞİDO olarak bahsediliyor.Gerçi adamların şivesi pek uymamış ama buna da şükür.SİVAS ın ve SİVASSPOR un reklamı yapılıyor.Bütün arkadaşlara tavsiye ederim. [url]http://www.startv.com.tr/dizi/ibreti-ailem/video-galeri/sayfa/1/ibreti-ailem-1-bolum[/url] |
Cevap: Dizilerde SİVAS ve SİVASSPOR
Evet bende diyorum bu ne? Sivasspor forması desem değil yazı var ama hem kırmızı beyaz hemde 58 numara:) Sivaslı olduklarını öğrenmiş olduk
|
Laf buraya gelmişken Çocuklar duymasındaki çaycı Hüseyin(Alparslan Özmol)de Bursasporlu bir karakteri canlandırıyor...Gerçektede kendisi Bursalı ve Bursasporlu olmakla beraber yakın dostumuzdur...
|
Yıllarca Sivas'a mal edilmeye çalışılan Madımak Oteli olayı dışında Sivas'ın ve Sivasspor'un anılması gurur verici...
|
[QUOTE=migroArmis;793531]Laf buraya gelmişken Çocuklar duymasındaki çaycı Hüseyin(Alparslan Özmol)de Bursasporlu bir karakteri canlandırıyor...Gerçektede kendisi Bursalı ve Bursasporlu olmakla beraber yakın dostumuzdur...[/QUOTE]
Ben Sivasspor sen Bursaspor formasıyla normal hayatta geziyorsan dizilerde de onlar takımlarının formasını giysin ne olmuş yani:)) |
[QUOTE=SAKARYA750;793535]Ben Sivasspor sen Bursaspor formasıyla normal hayatta geziyorsan dizilerde de onlar takımlarının formasını giysin ne olmuş yani:))[/QUOTE]
Giymesin diyende yok giydiğini eleştirende...Konu çok açık ve net Aynı şeyleri düşünüyoruz zaten..Frklı bir konuda fikrimizi paylaştık ... |
[QUOTE=migroArmis;793540]Giymesin diyende yok giydiğini eleştirende...Konu çok açık ve net Aynı şeyleri düşünüyoruz zaten..Frklı bir konuda fikrimizi paylaştık ...[/QUOTE]
Evet ben giymeleri gerek anlamında dedim aynı şeyleri düşündüğümüz doğru. Bir dizide Bursaspor forması görmek bile beni mutlu eder. Hatta senin burda yorum yapman bile süper. Tşkk |
dk 13:50 itibaren...
|
bir de bizim gibi konuşsalar
Hiç olmazsa gardaş desinler o zaman daha keyifli olur |
çok güzel valla yapımcıya teşekkürler.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:55. |