SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Alt yapıdan 4 takviye (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34501)

mustafa_kavak58 01.07.2012 23:02

Alt yapıdan 4 takviye

[IMG]http://www.sivasinsesi.com/images/genel/to4igdgc129855372955589456.JPG[/IMG]

C.KAAN KARAGUŞ
Yeni sezon hazırlıklarının startını veren Sivasspor'un, dün başlayan Bolu kampına alt yapıdan 4 isim davet edildi.

Sivasspor alt yapısından yetişen ve A2 liginde sergilediği performansla Türk futbolunun gelecek vadeden isimleri arasında başı çeken genç stoper Kaan Kılcı, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın Bolu kampına dahil ettiği genç oyuncular listesinde ilk sırayı aldı.
Kırmızı-beyazlıların alt yapıdan yetiştirdiği bir diğer genç yeteneği Muharrem Akkuş ise listede ikinci sırada yer aldı. 18 yaşındaki orta saha oyuncusunun yanı sıra, Yiğidoların Samsunlu orta saha oyuncusu Ferhat Macit ile İstanbullu santrafor Ahmet Güney Bolu kampına davet edilen diğer 2 isim oldu.

4 genç yeteneğin kamp süresi boyunca sergileyeceği performans merakla beklenirken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın hazırlık maçlarında bu isimlere şans vermesi bekleniyor.

[B]Sivasin Sesi[/B]

Kokomo 01.07.2012 23:07

Cevap: Alt yapıdan 4 takviye

İnşallah oynatır hocamız ...

Hazırllık maçında bile oynasalar kafidir ...

Sivaslibey 01.07.2012 23:09

Çok güzel olay, insAllah bir iki tanesi takıma girer eksiklerimizi doldururlar

B.DUMANLI 01.07.2012 23:21

Bu 4 takviyeden en az birisi banko oynasa ilk onbirde o vakit Sivasspor basarili bir is yapti diyebiliriz.Aslinda gencler verilen bu imkanlari iyi degerlendirmek zorundalar,cünki sans her zaman kapiyi calmayabilir.

psychology58 01.07.2012 23:22

Sahalarda görmek istedigimiz hareketler bunlar işte...

Bence aralarında en şanslıları stoper olan.Malum stoper konusunda sıkıntımız var.İnşallah tutarda uzun yıllar defansımızda bir Sivaslıyı izleriz.

eyuphulagu 01.07.2012 23:31

Altyapıdan oyuncu almak önemli ama asıl önemli olan bu oyunculara gerekli olan şansı vermek....Rıza Hoca genç oyunculardan bazılarını(Burçağ,M. Ali Atam ,Cihan,Kaan gibi)hazırlık maçlarında oynattı ama iş lige gelince bu oyuncuların bazılarını hiç kadroya almadı bazılarını ise ligde oynatmasına rağmen bu sezon kadroda düşünmüyor...Durum böyle olunca şu anda kadroya davet edilenlerin sadece altyapıdan da oyuncu kadroya davet ediliyor hissi vermek için mi yoksa gerçekten bu oyuncuları kazanmak için mi olduğunu çok merak ediyorum....Bu yıl bir çok maçta oynattığı Kaan ı hocanın'bu oyuncuyu kadroda düşünmüyorum;bonservisiyle verebilirsiniz demesini' bir anda silmesini de hayretler içinde izliyorum...Sivasspor hocanın bu şekilde düşünmesiyle nasıl genç oyuncu kazanacak çok merak ediyorum..Ayrıca genç oyuncular kazanılmak yerine hocanın 33 lük B. ERTUĞRUL için girişimde bulunmasını da çok komik buluyorum...Umarın Rıca hoca bu yıl Eskişehir deki son yılındaki durumuna düşmez..Çünkü şu na kadar aldığı ve almayı düşündüğü Erhan,doğa,B. Ertuğrul gibi oyuncular umarım sivassporun geleceğine zarar vermez...Hocanın eski oyuncularını tekrar sivasspora getirmek istemesi sivasspor için ne getirip ne götürecek lig başlayınca göreceğiz....

babapiton 01.07.2012 23:33

Süperlige çıktığımızdan beri Gençlere en çok şans veren hoca Rıza hoca inşallah başarılı olurlar....

avare 02.07.2012 00:19

yapilan tarnsferleri gorunce bu cocuklarin fazla sans bulacagini dusunmuyorum ama keske kendilerini gosterseler takimda yer bulsalar her sezon binlerce lira para odeyip oyuncu almak yerine kendi yetistirdigimiz oyuncularla bu takimi ayakta tutsak her sezon bir oyuncu yildiz etsek buyuk takimlara satsak koseyidoneriz

sivaslıadem 02.07.2012 00:32

şimdi sıra bu oyuncuları kadroya perçinlemekte
Şayet oyun alma süreleri iyi olursa ve takıma katkı sağlarlarsa şimdiden bu oyuncular için kapıyı çalarlar

eyupk 02.07.2012 00:34

Alt yapıya önem verilmesi sevindirici bir gelişme

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:49.