![]() |
Alihan Kubalas Sivasspor'da
[B][IMG]http://www.uskudarli.com/resim/alihan_kubalas_sivas_kampinda.jpg[/IMG]
Bu sezon oynadığı başarılı futbol ile bir çok takımın takibinde olan futbolcumuz Alihan Kubalas tercihini Sivasspor’dan yana kullandı. Umarım yeni transferimiz kampı iyi geçirir ve takımına katkı yapar. Şimdiden hayırlı olsun...[/B] |
Cevap: Alihan Kubalas Sivasspor'da
inşallah faydalı olur. ama pek sanmıyorum
|
alınan adamlara bak 2.lige hazırlıkmı yapıyoruz ??
|
bunlar muhtemelen daha önce ızlenmıs ve sımdı de denenen oyunculardır, bunlardan 2 tanesi tutsa sivasspor için kardır diye düşünüyorum. küçük takımlardan transfer yapılmasını eleştiren arkadaşlarada katılmıyorum bugün m. united bile 3. ligden futbolcu alıyor geceen yıl gs de semih sans verildiginde nasıl oynadıgını herkes gordu tuncay sanlı yı kımse bılmezken fener sakaryadan aldı yıllarca oynadı trabzonda mustafa yumlu yıne aynı kıvanc karsıyakadan geldı belkı cok ıyı deıldı ama kotu deıldı yıne murat akca da oyle sonuc olarak sıvassporun alacagı oyuncular hemen hemende aynı değerdeki oyunculardır turkıyedekı oyuncuarında ıyı oynadıgı maclardakı vıdeoları alınsa konulsa youtube bu dusunceler degısır sanırım.Örneğin pedrielin iyi görüntülerini izleyen dünya yıldızı der kötü videolarını izleyen futbolcu deil der.Alınan futbolcunun yaşı büyük olmasın bence sorun yok demektir.
|
Alt yapıdan mı bu oyuncu ve hangi mevkide oynar?
|
Ismini ilk defa duyuyorum nerden alindi neyin nesidir neyin fesidir biri aciklama yapabilirmi mevkisini bile bilmiyoruz yardim pleeease ama genc gösteriyor :D
|
[QUOTE=münihli_58;794458]Ismini ilk defa duyuyorum nerden alindi neyin nesidir neyin fesidir biri aciklama yapabilirmi mevkisini bile bilmiyoruz yardim pleeease ama genc gösteriyor :D[/QUOTE]
Sivasspor'un Pilot TAKIMI ,ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR'dan alindi! |
[QUOTE=münihli_58;794458]Ismini ilk defa duyuyorum nerden alindi neyin nesidir neyin fesidir biri aciklama yapabilirmi mevkisini bile bilmiyoruz yardim pleeease ama genc gösteriyor :D[/QUOTE]
Peki Alihan Kubalas Kimdir? ALİHAN KUBALAS 1991 doğumlu, futbola 2004 yılında Maltepespor' un altyapısında başladı, 4 yıl oynadıktan sonra Fenerbahçe altyapısına transfer oldu. 2 yıl Fenerbahçe altyapısında oynayan futbolcu, K. Bulvarspor' a transfer oldu. Geçen sezon Anadolu Üsküdarspor' da profesyonel olan yetenekli stoper, 2 sezondur banko oynuyor. 2012-2013 transfer sezonunda Sivasspor' a transfer olan genç oyuncunun, kadroya girebilmesi için bir patlama yapması bekleniyor... |
hayırlı uğurlu olsun başarılı olur umarım
|
Arkadaslar lütfen amatör kümeden , 3 ligden oyuncu alinir mi demeyin!
Böyle gelecegi vadeden oyuncular Takima zararli olmaz , yabanci ve kötü oyunculara para verecegimize örnek Tomas Rada , Sandro , Senecky gibi , gelecegimiz adina yatirim yapmak önemli, Kerim Özaydin , Ercin Uysal , Saban Özel,Alican Karadag ve son olarak Alihan Kubalas gibi genc Oyuncular Kadroyu sisirmes bunlar hepsi 1988-1991 arasi dogumlu Futbolcular. Bu tip Transferler hepsi ilk 11 icin düsünülmüs oyuncular da degil zaten ama cok iyi olan ilk 11'de girecektir insalah. Hepside hayirli ve ugurlu olsun! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01. |