![]() |
Eneramo Eskişehirde (mi)
Eskişehirspor, Batuhan Karadeniz'den boşalan golcü futbolcu sorununu Michael Eneramo ile dindirdi.
Bugün Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçirilen oyuncunun bugün akşam resmi imzayı atması ve yarın yapılan antrenmana katılması bekleniyor. Nijeryalı futbolcu geçtiğimiz sezon Sivasspor forması giymişti. Öte yandan Kırmızı siyahlıların, Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg ile sözleşmesi fesih olan Tuncay Şanlı ile de görüşme yapıldığı öğrenildi. kaynak [url]http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120804/eneramo_es_este_tuncay_gundemde.html[/url] |
Cevap: Eneramo Eskisehirde
[B]al işte BUYUR ... [/B]
|
keske türkiyeye sadece bizim icin dönseydi simdi insanin morali bozuluyor baska takimda görünce
|
Çok moralim bozuldu bu habere Eneramoyu başka takıma yakıştıramıyorum eskişehir çok iyi transfer yaptı bu sene ilk 5 e oynarlar :(
|
bari tuncayida biz alalim nasil olsa bonservisi elinde
|
[B]Es Es forması yakışmaz sana kara boğam.[/B]
|
Eneramo gibi bir oyuncuyu türkiyeye getirip sadece bir buçuk yıllık sözleşme yapanları tebrik etmek gerek !
|
[url]https://twitter.com/mithat_korler[/url]
Eskişehirspor forumunda gördüm twitter'dan mithat körler yalanlamış kulupteki görevi hakkında bilgim yok |
Bu kadar da düşmeyin Sivas'ı istemeyen adamın peşinden bu ağıtlar niye?Tamam benim düşünceme göre de enaramo sivas gelen en iyi santrofordu fakat adam sözleşmesini uzatmak istemedi [B]O [/B]istemedi burayı iyi anlayın artık.Esas yanlışlık sözleşmenin kısa yapılmasıdır bence fakat belki de 3-4 yıllık sözleşmeyi de yine enaramo istememiş olabilir.
|
Eneramo en güzelini yapmis,umarim orada gösterdigi basaridan sonra biz bu oyuncuyla neden uzlasmadik demeyiz.Sivas´daki sosyal yasantidan ayrildigini sanmiyorum ,bu tamamen yalan.Eskisehir´de sehir olarak cok mutaassip bir sehir oradada her sey Sivas´daki gibi yaptigin her hareket göz altinda.Eneramo´ya basarilar.Abartilacak bir forvet degildi,fakat Sivas yabanci olarak ilk onu gördü bu kadar basarili.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:05. |