![]() |
Lig Tv Reklamlarında Neden Sivasspor Yok!
Lig tv nin yeni sezon reklamlarında aşk bazen 6 harflidir serisinde mersin idman yurdu samsun trabzon beşiktaş gs fb bursa antalya varken sivas niye yok biraz baskı yapmalıyız [url]http://www.ligtv.com.tr/haber/ask-6-harflidir[/url]
|
Cevap: Lig Tv Reklamlarında Neden Sivasspor Yok!
[B]Sivasta Sivasspor yokki reklamda olsun bilader..[/B]
|
sivas kendını ıyı reklam yapamıyorkı lig tv yapsın ayrıca ordakı takımlardan tek samsunla antalyanın doğru düzgün taraftarı yok gibi diğerlerininkini söylemeye gerek yok
|
sonuçta sadece biz değil kayseri,antep,ordu gib itakımlarda yok büyütülecek bişey değil
|
Sivasspor'un varlığı yokluğu belli değil ki ligi yeni çıkmış bir takım sanki
|
Bizi şampiyonluğa oynadığımız dönemlerden beri hiçbir zaman çekemedi lig tv. Bunu hepimiz biliyoruz arkadaşlar, özellikle bu sezon trabzon maçından sonra özellikle farkına vardım
|
valla cok imrendim videolari seyredince,bizimde güzel bir reklamimiz olmasi gerektigini düsünüyorum
|
Reklama gerek yok eskiler tanır bizi.
|
[B]Gerçekten harika olmuş hepsini tekrar tekrar izledim. İlk defa, 1 defa tüm arma sevdalıları kenetlensın ve e-mail atalım lig tv'ye. Biz daha çok hakediyoruz. Şampiyon olamasakta şampiyonluk meşalesini cok zaman sonra yenıden gezdırdiğimiz için hakediyoruz. [/B]
|
Bos konular bunlar, onlar ister versin adimizi ister vermesinler Sivasspor yine buyuktur r bizim kalbimizde
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48. |