SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34677)

SivasSpor.Com 11.08.2012 12:55

Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/gencsvs.jpg[/IMG]

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nce düzenlenen Futbol Turnuvası'nda Genlerbirliği, Sivasspor'u 7-1 yenerek kupayı kazandı.

-Sivasspor: 1 - Gençlerbirliği: 7

Stat: Cebeci İnönü

Hakemler: Özgüç Türkalp (xxx), Serkan Olguncan (xxx), Selçuk Yılmaz (xxx)

Sivasspor: Atilla (x), Uğur (xx), Faty (x) (Dk. 84 Kaan (x), Rainoch (x), Hayrettin (x), Mehmet Nas (xx), Alican (xx), Chahechouhe (xx) (Dk. 46 Erman (x), Cerny (xx), Grosicki (xx), Suarez (xx)

Gençlerbirliği: Ferhat (xx), Tosiç (xxx) (Dk.55 Murat (xx), Kulusiç (xx), Aykut (xx), Tayfur (xx), Azofeifa (xxx) (Dk. 62 Mustafa (xx), Mehmet (xx), Jimmy Durmaz (xxx) (Dk. 59 Ehiosun (xx), Hurşut (xxx), Zec (xxx) (Dk. 55 Yusuf Emre (xx), Lekiç (xxx) (Dk. 46 Artun (xxx)

Goller: Dk. 19 Lekiç, Dk. 35 Zec, Dk. 37 Azofeifa, Dk. 45 Hurşut, Dk. 47 ve Dk. 75 Artun, Dk. 52 Jimmy Durmaz, (Gençlerbirliği), Dk. 79 Erman (Sivasspor)

İLK YARIDAN DAKİKALAR

11. dakikada Hurşut'un sağdan ceza sahası ön direğine çıkardığı topa Lekiç dokunamayınca Gençlerbirliği, önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi.

15. dakikada Grosicki'nin ara pasında Tosiç'ten seken top Cerny'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun ceza sahasının sağ çaprazından vurduğu şutta meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

[B]19. dakikada[/B] sol kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Jimmy Durmaz'ın arka direğe yerden çıkardığı topa Lekiç düzgün bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı filelere göndererek Gençlerbirliği'ni [B]1-0[/B] öne geçirdi.

[B]35. dakikada[/B] sağ kanatta topla buluşan Hurşut, rakibini geçerek sıfıra indi ve yerden ortaladı. Arka direkte topla buluşan Zec, meşin yuvarlağı yerden boş kaleye gönderdi: [B]0-2[/B].

[B]37. dakikada[/B] sol kanattan hareketlenen Jimmy'nin yerden çıkardığı topa ceza sahası sol çaprazında Azofeifa sert vurdu. Bu oyuncunun şutunda top, direğe de çarparak ağlarla buluştu: [B]0-3.[/B]

[B]45. dakikada[/B] Mehmet'in pasında sağ kanattan ceza sahasına hareketlenen Hurşut, plase vuruşuyla farkı 4'e çıkardı: [B]0-4[/B].

Karşılaşmanın ilk yarısı Gençlerbirliği'nin 4-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

[B]47. dakikada[/B] Azofeifa'nın uzun pasında sol kanatta topla buluşan Zec'in yerden ortasında ikinci yarıda oyuna giren Artun, penaltı noktasında topu filelere buluştu: [B]0-5[/B].

[B]52. dakikada[/B] savunmadan seken topla buluşarak ceza sahasına giren Jimmy Durmaz, kaleci Atilla'yı çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi: [B]0-6[/B].

[B]75. dakikada[/B] ani gelişen Gençlerbirliği atağında sağ kanatta hareketlenen Aykut'un arka direğe gönderdiği topla buluşan Artun, yerden bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının ise yedinci golünü kaydetti: [B]0-7[/B]

[B]79. dakikada[/B] gelişen Sivasspor atağında Suarez'in yerde kaldığı pozisyonda hakem Özgüç Türkap penaltı noktasını gösterdi. Erman'ın penaltı vuruşunda top ve kaleci ayrı köşelere gitti: [B]1-7[/B].

Karşılaşma, Gençlerbirliği'nin 7-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçın ardından birincilik kupasını Gençlerbirliği kaptanı Hurşut, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'den aldı.

Bu arada karşılaşmayı, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in yanı sıra Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da izledi.

Rallim58 11.08.2012 13:05

Cevap: Gençlerbirliği - Sivasspor

[B]Karşılaşmanın hangi Tv kanalından canlı verileceğini KANAL23'e sorup öğrensek.:)

Bizim yerellere selam olsun.. Yerel değil YERLE BİR [/B]

58akif34 11.08.2012 13:06

Amaç takımın uyumunu sağlamak pek önemi olmayan maçlar fakat kazanmak her zaman insanı mutlu ediyor inşallah kazanır ve mutlu oluruz

HALIL 11.08.2012 13:15

maçi kanal 06 verir beyler artik :)

favori58 11.08.2012 13:17

[B]Rallim58 çok güzel yazmış[/B] yerel kanallar için [B]"Yerlebir" diye [/B]bende onlar için" yerel kanal değil,yerel [B]kanalizasyon[/B]" diyorum. Sivas gözü kulağını olduğunu söyleyip duran sivas kanalları nerede acaba?
Mangalda kül bırakmayan SRT'daki k.Çağlıyan,Sipastaki nayil,tv58 neredeler Elazığ tvsinden utandılarmı acaba?
Sivas yerel kanalizsyonların telefonlarını veriyorum,lütfen herkes medeni şekilde tepkilerini dile getirsin
SİPAS 2253011-SRT 2222222-Tv58 2246366
Yiğidolar olarak tepkimizi gösterelim.

Ayrıca,dünkü maçı sivas kanalları yayınlmadı diye Aptullah yiğit'e sallayan bir kaç kişi vardı,onlar,şimdi taraftar derneklerine "Neden yerel kanallara tepki gsötermsiyorsunuz,bizim adımıza neden açıklama yapıp tepkinizi dile getirmiyorsunuz"diyeceklermi acaba? Demezler çünkü bu zeka işi,onların kafası basmaz!!!!!!!!

nuri_58 11.08.2012 13:19

Cevap: Gençlerbirliği-Sivasspor

final maçını canlı izleyemeyeceğiz :mad:

favori58 11.08.2012 13:23

Arkadaşlar kesin bilmiyorum ama benim bildiğim maçı trt avaz tv'nin ilk yarım saatten sonra vereceği,dün hürdoğan gasetesinde böyle haber okudum maç 17.457de başlayacak

Rallim58 11.08.2012 13:28

[QUOTE=favori58;800280]Arkadaşlar kesin bilmiyorum ama benim bildiğim maçı trt avaz tv'nin ilk yarım saatten sonra vereceği,dün hürdoğan gasetesinde böyle haber okudum maç 17.457de başlayacak[/QUOTE]

[B]17.45 de başlayan müsabaka 18.15 de mi? canlı yayına verilecek...

Gülerim ağlanacak halime...

Kanal 23 bile yapmadı, TRT'nin yaptığını...

Bizim YERLE BİR kanallarımızın hiç bir şey "yapamadıklarını" görünce buna da şükür demek lazım.[/B]

58MUAMMER58 11.08.2012 13:30

[b]maçın sonucundan çok bizim oyuncuların performansı önemli tabiki iyi futbol oynayıp müzeyede tsyd kupasını götürmek takım adına olumlu olur lige moralli başlarız daha takım hazır değil gördüğüm kadarıyla ednar ve eneramo hazır hale gelecek yeni oyuncular takıma şehre ısınacak dahaa -gençlerbirliği sessiz sedasız transferler yaptılar yine orta halli takım olacaklardır yeni transferlerini deneyeceklerdir sivasspor forvetsiz oynuyor sayılır pedriel oynarsa kaçırmazsa golleri yeneriz atamazda yersek yeniliriz hangi sonuç olursa önemli değil asıl maç ligde olacak gençlerbirliğiyle berabere kalacağımızı penaltılarla yeneceğimizi atıfın borcanın navratilin yıldızlaşacağına inanıyorım GENÇLERBİRLİĞİ=2 SİVASSPOR=2 penaltılarla 5-4 sivasspor şampiyon :D[/b]

HababamHa 11.08.2012 13:32

Ankaradaki işlerim bitti sırf bugünkü maçı izlemek için dönüşü geceye aldım.
iftarı statta açabiliriz sağlam gelmek gerek.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:43.