SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor sadece Gaziantep maçını düşünüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34690)

yerliturkuaz 14.08.2012 08:47

Sivasspor sadece Gaziantep maçını düşünüyor

[IMG]http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/04-01-eneramo.jpg[/IMG]

Cumartesi günü sezonun ilk maçını Gaziantep deplasmanında oynayacak olan Sivasspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Ankara’da TSYD kupası maçları oynayan ve özellikle final maçında aldığı farklı yenilgi sonrası şimşekleri üzerine çeken Sivasspor,taraftar gibi düşünmüyor ve kafaya takmıyor.

Dün akşam tesislerde Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde yaklaşık 2 saat süren antrenman yaparak ligde oynayacağı Gaziantep maçına hazırlanan futbolcular,kendileri için asıl önemli olanın cumartesi günü oynayacakları

Gaziantep maçı olduğuna vurgu yaptılar.

Kırmızı-Beyazlı takımın başarılı futbolcusu [B][COLOR="Red"]Erman Kılıç[/COLOR][/B] “Şunu herkes iyi bilsinki,ne biz Gençlerbirliği takımından bu kadar çok gol yiyecek takımız,nede rakibimiz bize bu kadar fazla gol atacak bir takım.Siz o gün maça iyi konsantre olamadık ve bu sonuç ortaya çıktı. TSYD maçının bizim için önemi yok. Rakibi yenip gelseydikte aynı şeyleri söylerdim. Bizim için önemli olan cumartesi günü oynayacağımız Gaziantep maçı”dedi. Kaptan [B][COLOR="Red"]Uğur Kavuk’ta[/COLOR][/B],Gençlerbirliği maçında ortaya çıkan skorun kimseyi aldatmaması gerektiğini belirterek “ Bizim gerçekte nasıl bir takım olduğumuzu Gaziantep maçında herkes görecek. Şu anda sadece bu maçı düşünüyoruz”ifadelerini kullandı.

Ankara’dan geldikten sonra bir günlük dinlenmenin ardından dün akşam çalışmalarına başlayan Sivasspor,bugünde antrenmanlarını sürdürecek.

Kırmızı-Beyazlı takımın cumartesi günü oynayacağı Gaziantep maçı için Perşembe günü bu şehre gideceği öğrenildi.

Hürdoğan

58akif34 14.08.2012 08:55

Cevap: Sivasspor sadece Gaziantep maçını düşünüyor

bende aaynı düşüncedeyim farklı bir galibiyet alaacağız herkes yiğidonun gücünü görecek

58sinan58 14.08.2012 08:56

inşallah dediğiniz gibi olur bencede antep maçından başka birşey düşünmeyin ve yenin şu antebi

kaptann58 14.08.2012 09:12

kıvaç karakaş hala boştaymış şnalıurfaya gitme ihtimali çok yüksek keşeke tekrar alsak diyorum

avare 14.08.2012 10:40

[QUOTE=kaptann58;801097]kıvaç karakaş hala boştaymış şnalıurfaya gitme ihtimali çok yüksek keşeke tekrar alsak diyorum[/QUOTE]

kasimpasa ile anlasmis diye duymustuk eger bostaysa tabi yonetim ve hoca ile bir sorunuda yoksa hemen geri alalim bence bu saatten sonra ondan iyisini bulamayiz

DoomsDay58 14.08.2012 10:47

Antep çok iyi takım, iyi de transferler yaptılar ve hiç şansımızın tutmadığı bir takım eğer kazanırsak takıma güzel moral olur.

58MUAMMER58 14.08.2012 10:59

[b]bu maçın kazanılmasının şifresi doğru kadro doğru taktik ve oyuncuların hırs yapıp doğru oynaması ozaman antepten güzel bi sonuçla dönebiliriz[/b]

savaş2 14.08.2012 11:35

[QUOTE=kaptann58;801097]kıvaç karakaş hala boştaymış şnalıurfaya gitme ihtimali çok yüksek keşeke tekrar alsak diyorum[/QUOTE]

***eger doğruysa tekrar dönüş yapsın ,hazırlık maclarında cok aradık onu.
kesinlikle bir sağ bek ,bir libero vede tecrübeli bir golcu yani gecen dönem samsunda oynayan yunan golcu fena olmaz derim.işte o zaman bu takım coşabilir.
***takımımıza hıc bir yararı bulunmayan kamilin acilen gönderilmesini

poolat58 14.08.2012 12:15

Arkadaşlar artık bu saatten sonra, aman olumsuz yorumlardan kaçınalım. zaten olan oldu. şimdi antep maçı için destek verme zamanı, takımı kendine getirme zamanı....

58hayati 14.08.2012 12:20

biz yigidoyuz takıma ruh veren rızaya güveniyor 3 hafta sabrederek gerçek yiğidoyu görmenizi diliyorum..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:31.