SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Transferimiz son ana kadar devam edebilir. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34700)

eyuphulagu 15.08.2012 22:59

Transferimiz son ana kadar devam edebilir.

Transferimiz son ana kadar devam edebilir"

Sivasspor yönetimi, Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği tarafından Buruciye Medresesi yanında kurulan iftar çadırında, vatandaşlara iftar verdi.

İftar yemeğine, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Otyakmaz, iftar yemeğinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sivaslı hemşehrileriyle iftar açtıklarını belirtti.

Transfer çalışmalarına değinen Otyakmaz, şunları kaydetti:
''1 Eylül'e kadar transfer devam ediyor, bizim de transferimiz son ana kadar devam edebilir. Ama bildiğiniz gibi geçen yıl başarılı bir takımımız vardı, çok önemli bir kaybımız olmadan yeni transferlerle takımımızı güçlendirmiş durumdayız. Hazırlık kampımız da iyi geçti. Gaziantep maçıyla sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.''

Sivassporlu futbolcular kendilerine sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla fotoğraf çektirdi.Kaynak:Ajansspor.Com

35kağan58 15.08.2012 23:16

Cevap: Transferimiz son ana kadar devam edebilir.

Burdan çıkarılacak sonuç bütcemize ve ihtiyacımıza yönelik bir oyuncu bulursak alacağız gibi anladım ben.

tavatir 15.08.2012 23:18

Fikstür önemli, iyi başlamak önemli. Yeni transferlerden çok geçen yılki kadroya güveniyorum.

ertugrulss 15.08.2012 23:23

hehehehe:))) yaw başkan çok komiksin hazırlık kampı çok mu iyi geçti? anlaşıldı senden de umut yok yazık sanada yazık :((

58MG58 15.08.2012 23:24

İnşallah geçen yıldan daha iyi bir performans gösterir takımımız...

58MUAMMER58 15.08.2012 23:27

[b]havada transfer kokusu var:D heralde biyerlerde savaş çkıp bilmemne baharı olmasını bekliyorlar yada takımlarından kovulan oynayacak yer arayan kendini kanıtlamak isteyecek ortada kalmış oyuncu bakacağız gibi yoksa takımlarını taşıyan kaliteli oyunculara para bastırıp almayız [/b]

avare 15.08.2012 23:56

su an takimda yabanci sayisi dolu olduguna gore alinacak oyuncular yerli olacak bu saatten sonra kimi alabilirizki buyuk takimlarin kadrolarinda gormek istemedikleri oyunculardan birileri gelebilir keske orta sahya gs den yekta kurtulus yada fb den sezer osturku alabilsek kadirin yaninda cok iyi olur

Külhan 16.08.2012 00:05

[QUOTE=ertugrulss;801466]hehehehe:))) yaw başkan çok komiksin hazırlık kampı çok mu iyi geçti? anlaşıldı senden de umut yok yazık sanada yazık :(([/QUOTE]

Beyefendi su yazdiklarin hicde bir sivasliya benzemiyor bir baskana bir abine karsi bu kullanilmazki edep yahu adam ne deseydi sivasi yerden yeremi vursaydi senin icin dahami iyi olurdu lütfen biraz dojazini iyi ayarla biz baskanimizdan memnunuz

Ricardo Pedriel 16.08.2012 00:24

yönetim inatla devam etmaez kurtulsaydık yönetimden

abdullahmkaya 16.08.2012 00:34

[B]Bomba transfer deyip uyduruktan oyuncu alırsak şaşmayın.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:30.