![]() |
Fenerbahçe'nin kadrosu belli oldu
İki oyuncu kadroda yok
Spor Toto Süper Ligi’nin 3.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosu belli oldu. Kocaman sakatlığı bulunmayan Cristian Baroni ve Henri Bienvenu'yü kadroya almadı. Özellikle Baroni'nin kadroya alınmaması büyük tartışma yarattı. Fenerbahçe'nin Sivasspor kadrosu şöyle; Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Dirk Kuyt, Alex de Souza, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz Fanatik |
Cevap: Fenerbahçe'nin kadrosu belli oldu
Hadi yiğidom ne yap et al şu maçı dualarımız sizin için
|
Haydi Sivasspor'um al bu maçı bütün hafta boyunca bu maçı bekledim özellikle Mersin maçındaki oyunumuzu gördükten sonra şu 7 gün benim için geçmek bilmedi.
|
Baroni`nin olmaması bizim avantajmı dezavantaj mı bunu sahada göreceğiz.Yani Rıza Hocamızında dediği gibi,biz rakibi biliyoruz,rakibi konuşmaya gerek yok,bizim sahada ne yapacağımız çok önemli.
inşALLAH Fenerbahçe maçından galip ayrılıp milli takım arasını çok iyi değerlendiririz... |
Kuyt'ı tuttuk mu bizim için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bizimkiler fb'nin çaylak kalecisinin çok canını yakacak bu maçta buna yürekten inanıyorum.
|
Sivassporumuz için güzel bir kadro Bizim kadro ne
|
ya aykutu gondercekler yada fenerde olağan ustu seyler olcak gıbı
|
Fener'in kadrosundan cok bizim defans beni düşünüyor gelene geç gidene geç
|
sezer öztürk özgür çek ve bienvenu kiralanabilir bence yönetim konusmalı
|
Fanatik gazatesinde ankette Sivasspor galibiyeti %68 umarım %68 in yüzünü kara çıkartmayız
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:33. |