SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34799)

SivasSpor.Com 03.09.2012 06:51

Maçın Ardından
 
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36911&token=17151[/IMG]


Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 0-0 sona eren Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Seyir açısından mükemmel bir maçtı, tek eksik olan goldü" dedi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, iki takımı da kutladığını söyledi.
İki takımın da mükemmel mücadele ettiğini ve kazanmak için oynadığını anlatan Çalımbay, "Seyir açısından mükemmel bir maçtı, tek eksik olan goldü. Bugün kazanabilirdik. Son paslarda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Bu konuda biraz hata yaptık. Takımımı gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Alex çok tartışılıyor. Sizde olsa ne gibi bir tasarrufunuz olurdu" yönündeki sorusu üzerine Çalımbay, şöyle konuştu:

"Bu olay inanılmaz şekilde büyütüldü. Bir teknik direktör Alex gibi oyuncuyu her zaman kullanmak ister. Ama bazen de oyuncunun eksiği olabilir veya oyun anlayışı gereği kullanmayabilir. Burada Alex'in de anlayışlı olması gerekir. Mutlaka sebepleri var ki Aykut hoca, onu dinlendiriyor. Bunu saygıyla karşılamak gerekiyor. Aykut hoca art niyetli olsaydı sezon başında oyuncuyu kadrosunda tutmazdı. Patron Aykut hocadır, herkesin Aykut hocaya saygı göstermesi gerekiyor. Hiçbir antrenör kendine yarayacak oyuncuyu bir kenara bırakmaz."

Sivassporlu futbolcu Erman Kılıç da sahada ne yaptığını iyi bilen bir takım olduklarını ve gün geçtikçe daha iyiye gittiklerini kaydetti.
Her hafta üstüne koyarak ilerlediklerini ifade eden Kılıç, bu şekilde devam etmeleri halinde ilerleyen haftalarda çok iyi işler yapacaklarını savundu.

Evsahibi ekibin futbolcularından Kadir Pekmezci de maça çok iyi hazırlandıklarını, iyi futbol oynamaya çalıştıklarını dile getirerek, "Son pasları iyi yapabilseydik maçı kazanabilirdik" diye konuştu.

Rallim58 03.09.2012 07:30

Cevap: Maçın Ardından
 
[B]Tebrik ediyorum, tüm futbolcularımızı kutluyorum.

Aatıf'ın gününde olsa idi, hiç şüphesiz bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf biz olurduk.

Taraftarı tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Gerçek Sivasspor taraftarının, dün stadyumda olduğunu söylemek isterim. İçeride oynayacağımız Kasımpaşa karşılaşmasında da, aynı taraftar kitlesini, aynı sahneyi görmek dileklerimle.[/B]

izmirliyigido 03.09.2012 07:33

Cevap: Maçın Ardından
 
Maçın hakkı beraberlikti. Maç analizleri oynama %'lerini %44'e %56 Fenerbahçe desede, kazanmaya en yakın bizdik. Aatıf ve Eneramo süper oynadılar, defansı bunalttılar. Birde şanslı günlerinde olsalar da 1 tane şutları gol olsaydı bugün galibiyeti konuşacaktık.

Pedriel, 3 senedir üstüne birşey koyamadı oyununun. Saha da var mıydı, gören var mı? Diyesi geliyor insanın. En çok eleştirdiğimiz Erhan çok güzel, Doğa ise fena oynamadı. Ama Doğa bu takımın oyuncusu değil. Mehmet Nas'tan hiçbir farkı yok. Onun yerine Cerny oynamalıydı.

Ama yine de akşam güzel bir futbol izledik. Sizi bilmem ama ben memnun kaldım, keşke birde yenseydik bugün bayram yapıyor olacaktık.










.

favori58 03.09.2012 07:44

Cevap: Maçın Ardından
 
Maçtan önce Sivaslı şerefsizleri sarı-lacivert formalarıyla fener tribününe giderken gördüm. yalakalar utanmadan kendi memleketlerinin takımına karşı tribünde bağırdılar,bunlar haysiyetten şereften yoksun insanlar,

Abdullah DuMaN 03.09.2012 07:46

Cevap: Maçın Ardından
 
Gerçekten uzun zamandır izlenilen en iyi maçtı bence çok iyi oynadık son vuruşlar isabetsiz oldu

Salim58 03.09.2012 07:50

Cevap: Maçın Ardından
 
[B][I]Güzel bi maçtı uzun zamandan beri sahada keyifle izlediğim bir Sivasspor vardı.

Çok pozisyon vardı ama şanssızlık işte olmayınca olmuyor,Aatıf'ın gününde olmayışı bizi üç puandan etti diyebilirim,Sağlık olsun.Takım içinde nekadar aksayan futbolcumuz olsada okadar iyi oynayan futbolcularımızın yanında bunlarıda görmeyelim zamanla düzelir inşaallah.

Taraftarımız gerçekten muhteşemdi stadı adeta inlettiler sağolsun makinis kıyak yaptı ses ayarını sona getirdi kulaklarımızın pası açıldı.:)

Sahada formasını ıslatan tüm futbolcularımızı,Tribünde görevini dört dörtlük yapan tüm yiğidolarımızı tebrik ederim tek kelimeyle ''Muhteşemdiniz''[/I][/B]

cemahmety 03.09.2012 09:06

Cevap: Maçın Ardından
 
Aatıf inşallah bu maçta Sivasspor formasıyla ilk kez bir Büyük maça çıktığı için heyecanından hatalarını yapmıştır yoksa 2 tane gol atabileceği pozisyonu topa vuramadığı için açmadı.

Rallim58 03.09.2012 09:40

Cevap: Maçın Ardından
 
[QUOTE=favori58;804929]Maçtan önce [B]Sivaslı şerefsizleri[/B] sarı-lacivert formalarıyla fener tribününe giderken gördüm. yalakalar utanmadan kendi memleketlerinin takımına karşı tribünde bağırdılar,bunlar haysiyetten şereften yoksun insanlar,[/QUOTE]

[B]Öncelikle bir düzeltme yapayım. Elbette ne demek istediğinizi gayet iyi biliyorum ama "Sivas'ta olup, Sivaslı olup başka takım formaları ile....." diyerek girişiniz daha güzel olurdu.

Diğer konu ise kimseye, "memleketinin takımından başkasını tutamazsın, yassak kardeşim" diyemiyorsunuz. Deseniz dahi, "sen söylesen işit"ten öteye gidilmiyor.

Eğer maratona gelenlerin tamamı, Sivas'lı ve Sivassporlu olsa idi FB forması olan kız çocuğu (13-14 yaşlarında) maratona alınmazdı. Balık baştan kokuyor, önce onun aile reisi veya ailesinden bu tavrı düzeltme konusunda görüşmek gerekiyor. Yoska o formayı giyerek maratonda gezen kız çocuğumuzun suçu yok diye düşünüyorum.[/B]

DoomsDay58 03.09.2012 10:26

Cevap: Maçın Ardından
 
Her maça bu ciddiyetle çıkar ve biraz daha oyunu geliştirirsek sırtımız kolay kolay yere gelmez

infial§ 03.09.2012 10:52

Cevap: Maçın Ardından
 
Bu adamlar da ar damarı yok artık nasirlasmis ne kadar laf söylesinde almazlar


WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:46.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005