![]() |
Adem Koçak
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36937&token=23851[/IMG]
[B]Adı Soyadı:[/B] Adem Koçak [B]Geldiği Takım:[/B] Bursaspor [B]Forma Numarası:[/B] [B]Pozisyon:[/B] Orta Saha [B]Doğum Tarihi:[/B] 01.09.1983 (29 yaş) [B]Boy:[/B] 178 cm [B]Kilo:[/B] 68 Kg [B]Doğum Yeri / Uyruk:[/B] Yerköy (Yozgat) [B]Medeni Durumu:[/B] Futbola 2000 yılında MKE Ankaragücü takımında profesyonel olarak başlayan Adem Koçak'ın kariyeri şöyle; 2000 - 2004 MKE Ankaragücü 2004 - 2006 Trabzonspor (5 Gol, (3 Gol Lig, 2 Gol Türkiye Kupası) 2006 - 2009 Ankaraspor (4 Gol) 2009 - 2010 MKE Ankaragücü 2011 - 2012 Bursaspor Bugüne kadar Süper Ligde toplam 7 gole imza atmıştır. Sivasspor'umuzda bunu katlaması dileklerimizle, başarılar diliyoruz.. . |
Cevap: Adem Koçak
[B]Doğa Kaya yerine alındı sanırsam.Ben son fenerbahçe maçında doga kayayı çok begendim.[/B]
|
hayırlı olsun Allah mahcup etmesin.
|
Ertuğrul sağlam bunu ısrarla isteyip kulübe kattı fakat istediği verimi alamadı ve yolladiğını düşünüyorum Bu transfer yenine geç bir yetenek transfer etsek daha güzel olurdu diye düşünüyorum Hayırlı uğurlu olsun inş iş yapar
|
Orta sahada bir alternatifimiz daha oldu, Artık çok iyi alternatifleri olan bir kadro olduk. Kalede, defansta, ortasaha ve forvette bir çok oyuncumuz var. Kadro derinliğimiz oluştu, hatta bundan dolayı Grosicki ve Cerny oynayamıyor, Adem Koçak'a gelince Doğa ile bir forma yarışına girsinler hangisi daha formdaysa o oynasın, diğeride taze güç olarak sonradan girer.
|
Yozgatlıysa iş yapar. Ha Yozgatspor da oynamış ha Sivasspor da aynı gibi
|
Yönetimi kutlarım.Bence bizde iş yapar iyi adam ayrıca bizim kulüp yapımıza uygun ahlaklı bir topçu.
|
Adem Koçak istikrarlı bir futbolcudur ve genelde 10 üzerinden 6 veya 7 lik top oynar.Ortasahada alternatifimizin çok olması lazımdı.
|
Ortasahada forma rekabeti için iyi bir oyuncu.İnşallah hayırlı olur
|
Defansif orta saha denince Türkiye'de akla gelen oyunculardan biridir Adem Koçak. İstikrarlı,kendine bakan bir oyuncu. Fransa'da yetişmiş olması Kadir ve Atıfla anlaşmasını daha da kolaylaştıracak. Ayrıntı için TFF'nin tam saha dergisi mayıs 2012 sayısındaki röportajı okunabilir. [url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=15063[/url]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:58. |