![]() |
Sivasspor-Bursaspor Maç Tahmini ve Yorumlarınız
[CENTER][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37177&token=32931[/IMG]
[B]Tarih:[/B] 07.10.2012 Pazar [B]Saat:[/B] 16:00 [B]Yer:[/B] Sivas 4 Eylül Stadyumu [B]Sivasspor'umuzun kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçı tahmin ve yorumları ![/B] [I]Sivasspor.com[/I][/CENTER] |
Cevap: Sivasspor-Bursaspor Maç Tahmini ve Yorumlar
[B]Duyuru: [/B]8 yıl aralıksız Süper Ligde yer alan Sivasspor bugünkü Beşiktaş maçında aldığı galibiyetle Süper Ligde ki galibiyet sayısını 99'a çıkardı. 100. galibiyeti Bursaspor öünde almak istiyoruz. Bu görkemli galibiyeti canlı görmek, şahitlik yapmak, doyasıya yaşamak herkese nasip olmuyor. Görmek için herkes stada..
[I][B][U]izmirliyigido[/U][/B][/I] |
3.Farkli Skor ile yenecegimizi düsünüyorum! Allah bizlere insallah Süper Ligde 100.Galibiyet sevincini yasattir !
|
Insallah Morten sizler sanslisiniz gidebiliyorsunuz ya biz su avrupa kahrini cekenler herseye hasretiz ama kalbimiz orda olacak
|
Maç sonucu :
Sivasspor :[B][COLOR="red"]1[/COLOR][/B] Bursaspor :[B][COLOR="Red"]00[/COLOR][/B] 100. galibiyetimiz, yani dalyanın şifresi :D |
[QUOTE=sivaslikardes58;809027]Insallah Morten sizler sanslisiniz gidebiliyorsunuz ya biz su avrupa kahrini cekenler herseye hasretiz ama kalbimiz orda olacak[/QUOTE]
:confused: Tan bulmusun hayatimda ilk kez Sivas-Mersin macina gidebildim sadece , bende senin gibi 'Gurbette yasiyorum . Almanyada. Ayrica ben Allah bizlere 100.Galibiyetin sevinci insallah yasatir bende Sivasta Stada olmasam da Tv basinda sevinecem. |
İnşallah alırız maçı takımın formu yerinde ve taraftarında desteğini alırsa fark gelebilir
|
Özellikle centilmence bir maç olmasını istiyorum. Bursaspor ile önceki yıllarda iyi diyaloglar kurmuştuk. Umarım aynen devam eder.
|
[B]Bursaspor'da bjk gibi tek bir adam üzerine kurulu;Batalla.Eğer Batalla'yı oynatmazsak Bursaspor'un fişini çekmiş oluruz.Adem Koçak'ın bu maça ayrı bir motivasyonla çıkacağını düşünüyorum :) Rehavete kapılmayıp ciddi bir şekilde yine üst düzey mücadelemizle kazanmamız zor değil.
------------------Borjan------------------ Uğur------Erhan---------Navratil------Ziya ------------Adem--------Kadir------------ Grosicki------------Erman------------Aatif -----------------Eneramo---------------- Rıza hoca Erman'ı kanada sıkıştırıp durmaktan vaz geçmeli.Aatıf kanatta oynayabilir ancak Erman kanatta çok verimsiz.Bursaspor maçlarının adamı Grosicki'de 11 deki yerini almalı diye düşünüyorum.[/B] |
beşiktaş maçının kadrosunu bozmayacaktır rıza hoca.
bursa nın tehlikeli silahları var,batalla ve pinto,musa çağıan formu yükselen oyuncular.kalecileri de basit gol yemiyo. ama bu maçın kolay geçeceğini ve sivassporumuzun bugünkü futbolu oynarsa farklı bile kazanacağını düşünüyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:58. |