SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bayanlara ve Çocuklara Alkış (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34946)

alemdarlar 02.10.2012 10:47

Bayanlara ve Çocuklara Alkış

Pazartesi(1 Ekim 2012) günü oynanan maçta Beşiktaşı deplasmanda 1-0 yendiğimiz maçta yaklaşık 75 kadar bayan yiğidolar Sivassporumuza destek verdi.Kendilerini alkışlıyor ve teşekkür ediyoruz.

Bilindiği gibi Beşiktaşın cezası nedeni ile maçı bayan ve çocuklar izlemişti.Yanlarında ufak kız çocuklarını ve erkek çocuklarınıda getiren bayanlar güzel görüntüler verdi.

Bu maçla ilgili fotoğrafları paylaşmayacağımızı belirtir ve ısrar etmemenizi rica ederiz.

TEŞEKKÜRLER BAYAN VE ÇOCUK YİĞİDOLAR!
SİZLERE KOCAMAN ALKIŞ!

kursad1981 02.10.2012 11:02

Cevap: Bayanlara ve Çocuklara Alkış

lıg tv bayan taraftarlarımızı her gosterdıgınde benım gozlerım doldu hepsının yuregıne saglık işte sıvasspor sevgısı bu

Harput0658 02.10.2012 12:36

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Benim 2 ablam da çubuklu formalarıyla maçtaki yerlerini almışlardı.

GurbetciYigidom 02.10.2012 13:26

helal olsun yigido bacilarimiza umarim dahada cogalirlar ,gurur duyduk

emin kara 02.10.2012 13:33

YA gardaş maç üçretsiz olmasına ragmen yigido bacılarımızın bu kararcık olmalarına üzüldüm nerede istanbulda yaşayan yigido bacılarımızı maç gidip destek olan bacılarımıza teşekkürler sizleri yürekten tebrik ediyorum sag olun varolun sivasspora desteginizin devamını bekliyoruz

Kokomo 02.10.2012 15:35

Helal olsun onlara !

Tek tek teşekkür ediyorum hepsine ...

FORZA 58 SİVAS 02.10.2012 15:39

helal size bacılar :D

cemahmety 02.10.2012 15:40

Bayan taraftarlarımız Erman 'ın frikiğinde gol sandılar bir ara ama tabiki onlarda haklı bir firiki kullanılıyorsa topun başında Erman varsa gol olma ihtimali çok yüksek onlarda gol oldu sandılar :)

poolat58 02.10.2012 17:43

Benim dikkatimi bayan taraftarlarımız arasında bir tane de tranzonspor formalı bi kız vardı heralde yanlışlıkla girmiş dedim :D

citothehan58 02.10.2012 17:56

[QUOTE=poolat58;809313]Benim dikkatimi bayan taraftarlarımız arasında bir tane de tranzonspor formalı bi kız vardı heralde yanlışlıkla girmiş dedim :D[/QUOTE]

Bir Trabzonsporlu Bayan Sivassporlu Bayanlarla maci desteklemeye gelmis.
Anlayin bütün trabzonlular kötü degil demek istemis.
Ama bunu görmek güzel bi duyguydu. Önceden hangi takim olursa olsun beraber maclara giderlerdi beraber kutlarlardi gentilmenlikle ve kardeslikle.
Simdi nasil kalleslikle her mac ta olay cikiyor gecen bursa macinda vucak cektiler yani...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:25.