![]() |
Tezahürat Kart
Selam Yigidolar,
gurbette oldugumuzdan malesef maclari her seferinde TV üzerinden izliyoruz ve stadin sadece belirli bir bölümünde tezahürat yapildigini görüyoruz. Bu durum cok üzücü! Malum kimse faaliyete gecmeyince benim aklima bi fikir geldi ve yapilip yapilmayacagini sizin degerlendirmenizi istiyorum. Tüm basic(standart) tezahüratlari ufak bir kagit´a bastirip taraftarlarin eline verilmesini gerektigini düsünüyorum. Ayrica her taraftarin oldugu bölüme amigoluk yapacak kisileri yerlestirmek lazim. Cogu taraftarin belkide tezahüratlari bilmediginden katilmadiklarini düsünüyorum. bu sekilde hep bir agizdan "SIVAS SIVAS" haricinde baska tezahüratlarda yapilabilecegini düsünüyorum ve kulaga da hos gelen bir sey olur hemde takimi iyi yönde etkiler! eger hayata gecirilebilirse stad icinede büyük bir cosku yansir diye düsünüyorum. Fikir benden degerlendirmesi sizden.. buyrun.. |
Cevap: Tezahürat Kart
Benim de bir önerim var. Desibeli gösteren bir pano olmalı, taraftar her defasında desibeli aşmak için daha fazla tezahurat yapacaktır.
|
[QUOTE=AvRuPaNiNKrALi58;818563]Selam Yigidolar,
gurbette oldugumuzdan malesef maclari her seferinde TV üzerinden izliyoruz ve stadin sadece belirli bir bölümünde tezahürat yapildigini görüyoruz. Bu durum cok üzücü! Malum kimse faaliyete gecmeyince benim aklima bi fikir geldi ve yapilip yapilmayacagini sizin degerlendirmenizi istiyorum. Tüm basic(standart) tezahüratlari ufak bir kagit´a bastirip taraftarlarin eline verilmesini gerektigini düsünüyorum. Ayrica her taraftarin oldugu bölüme amigoluk yapacak kisileri yerlestirmek lazim. Cogu taraftarin belkide tezahüratlari bilmediginden katilmadiklarini düsünüyorum. bu sekilde hep bir agizdan "SIVAS SIVAS" haricinde baska tezahüratlarda yapilabilecegini düsünüyorum ve kulaga da hos gelen bir sey olur hemde takimi iyi yönde etkiler! eger hayata gecirilebilirse stad icinede büyük bir cosku yansir diye düsünüyorum. Fikir benden degerlendirmesi sizden.. buyrun..[/QUOTE] Gardaş bu dediklerinin hepsi zamanında yapıldı,olmuyor insanın içinde olacak,bayrak dağıtıldı büyük boylarda hortumlarından çıkardıkar koltuklara serdiler, |
[QUOTE=infial§;818566]Gardaş bu dediklerinin hepsi zamanında yapıldı,olmuyor insanın içinde olacak,bayrak dağıtıldı büyük boylarda hortumlarından çıkardıkar koltuklara serdiler,[/QUOTE]
sadece bayrak mi dagitildi gardasim yoksa tezahüratlarda kagida bastirilip dagitildimi? |
Sivas tarftarı genelde orta yas üstü büyüklerimiz. Onlarda tabiki sivasspora destek oluyorlar. Ama iş tezavrata geldiginde herkes susuyor. Biz dua edelim en azından SİVAS SİVAS diye bagırıyolar.
|
bazı enbesiller yapılan tehazüratlardan rahatsız oluyor rahatsız olan varsa maça gelmesinler
|
kardeşim son maçta maratondaydım. 3 tane yaşlı amca önündekileri neredeyse silahla vurup öldüreceklerdi. kavga bile çıkardılar. niye biliyormusun tezahürat yapıyorlar oturmuyorlar diye. inanın nası tuhaflarına gidiyordu o gençlerin tezahürat yapması. adeta çıldırıyorlardı onları oturtmak için. böyle bir zihniyetten ne bekliyorsunki :mad:
|
[QUOTE=AvRuPaNiNKrALi58;818567]sadece bayrak mi dagitildi gardasim yoksa tezahüratlarda kagida bastirilip dagitildimi?[/QUOTE]
Tezahüratları matbaa da bastırdık dağıttık |
Bu sorun kağıt dağıtmala falan çözülmez genç kardeşlerim.Sivassporun devamlı olmasada sıkça tezahurat eden gurubuna bakın biri gar tarafı kale arkası 100-150 kişi diğeri Maraton A 150-200 kişilik 15 ile 22 yaş gurubu gençler.Diğer kitle 35 ve üzeri yaş gurubu kemikleşmiş fakat sayıları her geçen gün azalan cefakar taraftar gurubu bunlarda 3 defa bağırsa dördüncüye ses kalmıyor,gençler gibi her dakkika bağıramazki.SORUN YENİ GENÇLERİ İNTERNET CAFE LERDEN ÇIKARTIP O STADDA SAYILARINI ÇOĞALTMAK TEK ÇÖZÜM BU.BUNUDA YÖNETİCİLER ÇALIŞMASI LAZIM YOKSA OLUR GİBİ GÖRÜNMÜYOR.Yoksa Kimse babası,amcası yaştaki o insanlardan her dakika bağırmasını beklemesin,onlarda zaten bağırıyor.Kırmızı-Beyaz-Sivas
|
KIRMIZINA BEYAZINA ASIK OLDUM BEN SANA. HAYDİ BASTIR SİVASIM. YİGİDOLAR HEP ARKANDA. BENDE BU BESTEYİ YAPTIM SİMDİ VALLA. OLMUSMU.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:47. |