SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor'da Burhan Eşer İddiası ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35297)

Kokomo 21.12.2012 07:13

Sivasspor'da Burhan Eşer İddiası !

Futbolda ikinci transfer döneminin başlamasına az bir süre kala,transfer söylentileride çıkmaya başladı. Bunların başında Eskişehirspor’lu forvet Burhan Eşer geliyor.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın eski futbolcularından olan Burhan Eşer,sezon başında da gündeme gelmiş,ancak bonservisi pahalı bulunduğu için vazgeçilmişti.

(Kaynak: Hürdoğan Gazetesi)(21.12.2012)

sivaslıadem 21.12.2012 08:53

Cevap: Sivasspor'da Burhan Eşer İddiası !

anca elde kalan futbolcuları alırız
Karabükte de 5 tane sözleşmesi feshedilmiş oyuncu var
Yönetime duyurulur!

AmiRaLL 21.12.2012 08:58

Teknik direktörümüz Mesut Bakkal’ın yönetim kurulumuza vermiş olduğu rapor doğrultusunda futbolcularımız Muhammet Özdin, Florin Cernat, Sanel Jahic, Mehmet Yıldız ve Bilal Kısa’nın kendilerine takım bulmaları tebliğ edilmiştir" ifadesi yer aldı.

Riza hoca ve yonetim duyurulur cernat i alalim orta sahaya tas gibi adammm

35kağan58 21.12.2012 09:17

Burhan sürekli 11'de şans bulamayan ancak gününde ise sonradan girdiği maçlara damgasını vuran bir oyuncu.Hayırlısı bakalım.
Cernat'a gelince o bölgede elimizde yerli olarak Erman varken bir yabancıya daha gerek olmadığını düşünüyorum.

58_SEMİH_58 21.12.2012 09:20

10 numaranın hakkını veren bir isim isteniyorsa şu durumda Cernat iyi bir seçenek olur.

Serdar63972 21.12.2012 09:24

[QUOTE=35kağan58;822688]Burhan sürekli 11'de şans bulamayan ancak gününde ise sonradan girdiği maçlara damgasını vuran bir oyuncu.Hayırlısı bakalım.
Cernat'a gelince o bölgede elimizde yerli olarak Erman varken bir yabancıya daha gerek olmadığını düşünüyorum.[/QUOTE]

Elimizde Erman var derken neyi kastediyorsun kardeş anlamadım.
Hani şu 11 numaralı formayla rakibin defans oyuncularının arkasında eli belinde bekleyen bir arkadaş varya...
Bilerek veya bilmeyerek üst üste bilmem kaç defa penaltı atamayan...
En son Sİvasta BJK yi 1-0 yendiğimiz maçta golü atıp yaklaşık 1 yıldır o golün hatırına giydiği formayı meşgul eden bir arkadaş var...
Geldiği iki sene hayal kırıklığı olan. 3. sene azıcık top oynadıktan sonra BJK ile Trabzonla kırıştıran bir arkadaş var. Onu mu kastediyorsun?

Ferhat06 21.12.2012 09:25

[QUOTE=sivaslıadem;822682]anca elde kalan futbolcuları alırız
Karabükte de 5 tane sözleşmesi feshedilmiş oyuncu var
Yönetime duyurulur![/QUOTE]

Elde kalan futbolcu' deyip önyargılı olmamak lazım.Eskişehir ve AnTEP geçen sezon sonunda KORAY ve EMRE GÜNGÖR'ü serbes bıraktı.İkisi de şimdi Antalyada çok iyiler.Örnekleri çoğaltabilirim.Burhan, Kamil Grocki'den kat kat iyi sağaçık.Yüreğiyle oynayan ve takımını ateşleyen biri.

Serdar63972 21.12.2012 09:26

[QUOTE=AmiRaLL;822684]Teknik direktörümüz Mesut Bakkal’ın yönetim kurulumuza vermiş olduğu rapor doğrultusunda futbolcularımız Muhammet Özdin, Florin Cernat, Sanel Jahic, Mehmet Yıldız ve Bilal Kısa’nın kendilerine takım bulmaları tebliğ edilmiştir" ifadesi yer aldı.

Riza hoca ve yonetim duyurulur cernat i alalim orta sahaya tas gibi adammm[/QUOTE]

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum Cernat tekniği oyun zekası iyi bir futbolcu. Yaşını bilmiyorum ama sakatlık durumuna göre bakıp değerlendirilmeli... Fakat Siivassporun acil olarak Kadirin oynadığı bölgeye 1 veya 2 tane on numara transfer yapması gerekli...

Serdar63972 21.12.2012 09:27

Birde Gençlerde Oktay Delibalta var. Kadroya giremiyor ama bence kaliteli bir açık. İlgilenseler deli transfer olabilir...

35kağan58 21.12.2012 09:32

[QUOTE=Serdar63972;822693]Elimizde Erman var derken neyi kastediyorsun kardeş anlamadım.
Hani şu 11 numaralı formayla rakibin defans oyuncularının arkasında eli belinde bekleyen bir arkadaş varya...
Bilerek veya bilmeyerek üst üste bilmem kaç defa penaltı atamayan...
En son Sİvasta BJK yi 1-0 yendiğimiz maçta golü atıp yaklaşık 1 yıldır o golün hatırına giydiği formayı meşgul eden bir arkadaş var...
Geldiği iki sene hayal kırıklığı olan. 3. sene azıcık top oynadıktan sonra BJK ile Trabzonla kırıştıran bir arkadaş var. Onu mu kastediyorsun?[/QUOTE]

Erman'ın bu seneki performansı konusundaki görüşlerine tamamen katılıyorum.
Zaten yazdıklarımı dikkatli okursan elimizde yerli statüsünde oynayan Erman varken o bölgeyi [U]de[/U] yabancı bir oyuncu ile doldurarak kontenjanı daha da şişirmemek gerektiğini yazdım.
Zaten kaleci yabancı,stoperler yabancı,kanatalar yabancı,forvet banko yabancı bir de o pozisyonu yabancı oyuncuyla doldurmanın gereksiz olduğunu dile getirmek adına yazdım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:50.