SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğidoların Dayanışma Formu (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tüm Sivaslılar okusun!!! Bir olalım... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35309)

ogi 24.12.2012 01:00

Tüm Sivaslılar okusun!!! Bir olalım...

Malesef organizasyonsuzluk hali can sıkmaya devam ediyor. Artık Sivaslı olmaktan istifa mı etti insanlar yoksa birlik ve beraberlik ruhu mu lazım bizlere?
Trabzonspor'lulara ne derseniz deyin ama taraftarlık bilinci ve organizasyon olarak imrenilecek bir durumdalar. Her deplasmanda varlar ve kalabalıklar. Her üniversitede ve şehirde dernekleri, toplulukları var.

Bizler de artık taşın altına elimizi sokalım, Kayseri gibi 150 bin Sivaslı'nın yaşadığı bir yerde Sivasspor kaşkolu ile dolaştığında önü çevrilen insanlar var. Buna duyarsız kalabilmek mümkün değil.

Ortak bir akıl ile şu buhran haline son verelim. Sivasspor ruhunu canlandıralım. Önerilerinizi lütfen paylaşın...

existence 24.12.2012 08:00

Cevap: Tüm Sivaslılar okusun!!! Bir olalım...

Güzel söylüyorsun ama kardeş ama ben yoruldum artık. Maça giderken bayrak götürüyorum sallatmıyorlar, ayağa kalkıyorum kızıyorlar. Bağırıyorum ne oldu heyecanlanıyorsun diyorlar. Ruh gibi maça gideceksem niye gideyimki. Karşı çıksam belki bi ton dayak yiyeceğim.

nightmare58 24.12.2012 08:19

Oluşumlarda bulunalım eyvallahta. Ben 6 yıldır Kars'tayım. Maçları Ligtv'den çok izlemişimdir tanıdık mekan sahipleri sayesinde bir Allah'ın kulunu da görmedim ki benimle Sivasspor'un maçını izlesin ya da yanlışlıkla Sivasspor'un maçını veriyor musun diye sorsun.

35gürün58 24.12.2012 10:56

Konu ile ilgisi yok ama, konu açma yetkim olmadığından taraftarlarımızın bilgilenmesi için kopya ettim.

ÇOCUĞUN ODASINDAKİ GİZLİ BÖLMEDE SAKLANIYORDU

12 ilde geçen ay yapılan operasyonda tutuklanan, Gaziantepspor, Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu gibi takımların sponsorlarından olan firmanın sahibi M.T.’nin 700 milyon lira vurgun yaptığı iddia ediliyor. M.T. çocuğunun odasında özel bölmede ele geçirildi.

Polisin 1.5 yıl süren teknik ve fiziki takibinin ardından geçen kasım ayında Gaziantep ile Adana merkezli olarak 12 ilde eş zamanlı yapılan baskınlarda, aralarında ünlü boya firması sahibi M.T.’nin de bulunduğu 33 kişi gözaltına alındı. M.T.’nin, Adana’daki villasının çocuk odasında yaptırdığı gizli bölmede yakalandığı belirtildi. Şüphelilerin, kurdukları 9 farklı şirket üzerinden boya üretiminde kullanılmak üzere ana dağıtıcı firmalardan aldıkları white spirit, solvent gibi maddeleri boya üretiminde kullanmayıp, çeşitli karışımlarla akaryakıt elde ettikleri ileri öne sürüldü. 708 milyon liralık kamu zararı oluşturdukları ileri sürülen, aralarında M.T. ve eşinin da bulunduğu 26 kişi tutuklandı.

8 şirkette 1 çalışan

Hileli akaryakıt elde edip milyonlarca lira haksız kazanç sağladığı öne sürülen M.T.’nin sahibi olduğu boya firmasının Gaziantepspor, Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu gibi Süper Lig takımlarının yanı sıra Adana Demirspor, Adanaspor, Şanlıurfaspor, Adana Gençlerbirliğispor, Kadirlispor, basketbolda Botaş ve Ceyhan Belediye takımları ile Adana Engelli Spor Kulübü’nün de sponsorlarından olduğu kaydedildi. İzmir’de şüphelilere ait firmalardan birinde 8 milyon lira karşılığında kimyevi madde ithal ettikten sonra bununla 20 milyon liralık hileli akaryakıt elde ederek sattıkları ileri sürüldü. Bu firmaya yönelik yapılan incelemede ise, hiç vergi vermediği ileri sürülen şirketin SGK kayıtlarında da sadece bir çalışanının olduğu, onun da üç gün çalıştığı ortaya çıktı.

PETKOVİC 24.12.2012 12:30

[QUOTE=ogi;823338]Malesef organizasyonsuzluk hali can sıkmaya devam ediyor. Artık Sivaslı olmaktan istifa mı etti insanlar yoksa birlik ve beraberlik ruhu mu lazım bizlere?
Trabzonspor'lulara ne derseniz deyin ama taraftarlık bilinci ve organizasyon olarak imrenilecek bir durumdalar. Her deplasmanda varlar ve kalabalıklar. Her üniversitede ve şehirde dernekleri, toplulukları var.

Bizler de artık taşın altına elimizi sokalım, Kayseri gibi 150 bin Sivaslı'nın yaşadığı bir yerde Sivasspor kaşkolu ile dolaştığında önü çevrilen insanlar var. Buna duyarsız kalabilmek mümkün değil.

Ortak bir akıl ile şu buhran haline son verelim. Sivasspor ruhunu canlandıralım. Önerilerinizi lütfen paylaşın...[/QUOTE]

Arkadaşım ben Trabzonda yaşıyorum buradaki insanların dini imanı Trabzonspor olmuş gayet normal burada güncel olaylardan daha çok maç tartışılır insanlar futboldan anlamaz cahildirler ama Trabzonspor için canlarını verirler

tekdoktiri 24.12.2012 14:52

ya bizim insanımız de işmez taşımaya devam orcinallar hariç ruh yok ruh şehir takım bitmiş yazık millet bulamaz biz bunu yoruz allah orcinalların yüzü hürmetine bu takımı büyütsün işallah

Murat ARICI 24.12.2012 17:06

bu işler ancak zamanla olur..

ROMANTİK KATİL 24.12.2012 19:30

Organizasyon yapan arkadaslarımızda oldu. Saolsun hocamız cocukların yüzüne bile bakmadı.

RoKeT 24.12.2012 20:00

Rıza Hoca diyosun Bağiriyosun bir el sallamiyor Takımı Çağırıyosun Bangır Bangır Müzikle susturuyosun Oyuncu Formasını Taraftara Atıyor Sonra Yasak Getiriyosun Stad'a gelen Taraftara Küfreder Gibi içeri Alıp Pis koltuklara Ottuyosun Sivas Taraftarı Çok Fedakarlık Yapıyoda Sizin Haberiniz Yokkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

RoKeT 24.12.2012 20:02

En son Elağzı maçı 5 dk bilet aldıktan sonra ariyacaz diye güvenlik polis Çevirdi bakın 200 kişi sırada bekliyor zaten içerde arıyosun bide kapının önünde aradı bekleki içeri giresin ADAM PANKART HAZIRLIYOR İÇERİ ALMİYOSUN Daha çok şey söylüyecem Yine yönetim Yanlıları hopluyacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:27.