![]() |
İşte kupa programı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38931&token=35406[/IMG]
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası grup 2. maçlarının 11, 12 ve 13 Ocak'ta, 3. maçlarının ise 15, 16 ve 17 Ocak'ta oynanacağı açıklandı. Açıklamaya göre, maçların programı şöyle: [U][B]2. Hafta[/B][/U] [B]B Grubu[/B] [B]11 Ocak Cuma[/B] [B]19.00[/B] Eskişehirspor-Mersin İdmanyurdu (Eskişehir Atatürk) [B]12 Ocak Cumartesi[/B] [B]20.30[/B] Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor (Akdeniz Üniversitesi) [B]A Grubu[/B] [B]13 Ocak Pazar:[/B] [B]17.30[/B] [COLOR=#ff0000][B]Sivasspor[/B][/COLOR]-Bursaspor (Sivas 4 Eylül) [B]20.30[/B] 1461 Trabzon-Fenerbahçe (Hüseyin Avni Aker) [U][B]-3. Hafta-[/B][/U] [B]B Grubu[/B] [B]15 Ocak Salı:[/B] [B]20.30[/B] Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor (Tevfik Sırrı Gür) [B]17 Ocak Perşembe:[/B] [B]20.30[/B] Medical Park Antalyaspor-Eskişehirspor (Akdeniz Üniversitesi) [B]A Grubu[/B] [B]16 Ocak Çarşamba[/B] [B]18.30[/B] 1461 Trabzon-[COLOR=#ff0000][B]Sivasspor[/B][/COLOR] (Hüseyin Avni Aker) [B]20.30[/B] Bursaspor-Fenerbahçe (Bursa Atatürk) |
Cevap: İşte kupa programı
İT (İstanbul takımı) fener ve sivasımın maçlarına kesinlikle giderim
|
[QUOTE=PETKOVİC;824415]İT (İstanbul takımı)fener ve sivasımın maçlarına kesinlikle giderim[/QUOTE]
[COLOR="red"][B]SIVASIMIZI[/B][/COLOR] anladik da ... IT fener ne alaka??? |
[QUOTE=AvRuPaNiNKrALi58;824438][COLOR="red"][B]SIVASIMIZI[/B][/COLOR] anladik da ... IT fener ne alaka???[/QUOTE]
arkadaşım trabzonda yaşıyorum hangi maça gideceğimi sana mı soracam afedersin ya |
[QUOTE=PETKOVİC;824450]arkadaşım trabzonda yaşıyorum hangi maça gideceğimi sana mı soracam afedersin ya[/QUOTE]
Hangi takimi destekledigin burdan belli iste =) |
isteyen istediği takımı destekler.bu arada sivassporluyum ben....
|
SİVASLI OLUPTA SİVASSPOR DIŞINDA fenev cincon sekiztaş destekleyene saygımız yok olamazda memleket hainleri onlar...
|
[QUOTE=ahmetbaba;824459]isteyen istediği takımı destekler.bu arada sivassporluyum ben....[/QUOTE]
zaten sizin gibiler yüzünden bu takim sahipsiz!! |
İddialı duruma gelmek için bu 2 maçı da kazanmamız lazım. Transferlerin gerçekleştirilip takımın bir an önce toparlanması lazım. Kupa, Avrupa'ya gidişte en kısa yol. Hedef FİNAL !..
. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29. |