![]() |
Sivassporda Kujoviç Sesleri
Ligde ikinci yarı öncesinde forvet hattında arayışını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'da, Emir Kujovic sesleri yankılanıyor. Kayserispor'da attığı frikik golleriyle dikkat çeken İsveçli oyuncuyla yapılan ön görüşmede olumlu sonuçlar aldığı ve bu transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi.
Ara transfer döneminde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok oyuncuyu yakın takibe alan Sivasspor, forvet hattına yapacağı iki takviyeden ilkini buldu. Ligde devre arasına girilmesiyle birlikte rotayı transfer çalışmalarına çeviren kırmızı-beyazlılar, forvet hattındaki ilk tercihini Kayserispor'un İsveçli golcüsü Emir Kujovic'den yana kullandı. Kujovic 2010-2011 sezonu devre arasında İsveç'in Halmstads BK takımından Kayserispor'a transfer olmuş ve son iki sezonda attığı frikik golleriyle dikkat çekmişti. Hafta sonu kırmızı-beyazlı yönetim ile 25 yaşındaki golcü oyuncu arasında yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve bu transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi. [B]Kaynak: C.KAAN KARAGUŞ/Sivasın Sesi[/B] Eğer yanlış bilmiyorsam düzeltelim;Emir Kujoviç Kayserispor tarafından kendine devre arasında kulüp bul denen oyunculardan... Boylu boysu ,fena da bir oyuncu değil;açık konuşmak gerekirse Emir Kujoviç sivasspora transfer olursa aynı Kayseri de olduğu gibi yedek kalır...Sivassporun ayrıca yurt dışından 1 forvet daha alacağı düşünüldünde Emir belki gelecek yıl ilk 11 için düşünülen bir oyuncu olur..Eğer sakatlık sorunu olursa ve sivasspor 2 kulvarda da oynayacağı için en azından kupa maçlarında Enaramo nun yerine ilk 11 de oynama şansı olabilir..Lig maçlarında ise 2. yarı ve son 20-25. dak. ancak oynar diye düşünüyorum... |
Cevap: Sivassporda Kujoviç Sesleri
bence bu adam sivasa uyum sağlayamaz ama yinede yönetim bilir
|
bence vittekin yerine kujovici alsalar daha iyi vittek gelmesini hiç istemiyom
|
Vitek olacağına Emir Kujovici tercih ederim. Ayrıca hatırlatmakta fayda var, yıllar önce Balili'yi de kayseri den bu şekilde almıştık :D
|
Ne yalan söyleyim Emir Kujovic ismi ilk duyduğumda çok da tatmin etmiyor beni. Yerinde duramayan bir adam arıyor sahada gözlerim. Orta sahada Cerny çok hareketliydi. Forvet yanında da öyle hareketli bir adamımız olsa diyorum hep. Cerny de umarım toparlar sakatlıktan sonra tekrar.
|
[B]kujovic bu sene fazla forma şansı bulamadı vittekten iyi oldugu kanaatindeyim bu haber güzel eger gerçegi yansıtıyorsa[/B]
|
Vittek gelmesinde 25 yaşında uzun boylu daha iyi bir futbolcuyu almış oluruz.
|
Aldigim Bilgilere göre Hamburg'da oynayan Isvec'li Marcus Berg'le ilgileniyormusuz. (ne kadar dogru ne kadar yalan bilmiyorum).
bana göre bonservisi cok yüksek. |
[b]emir kuloviçi arkadaşlar söylüyordu zaten eğer bu transfer gerçekleşirse sivasspor gol atmayı bilen oyuncuyu almış olacaktır öyle küçümsenecek oyuncu değil bilmiyorum takımın sistemine uyum sağlarmı uygunmu ?benim kafamdaki alınması gereken forvet tipi lua lua emenike balili gibi hızlı oyuncular kuloviç serbest vuruşlarda ve ceza sahasında etkili olabilir pedrielden eneramodan golvuruşları daha iyi bazı arkadaşlar kayserinin attığı oyuncuyumu alacağız diye düşünebilir baliliyede takım bul dediler bizde fena oynamadı burssada tum öyle kendini gösteremedi sivasda çoştu sivasdakuloviç ya sahada patlar yada elimizde patlar :D[/b]
|
Ben Kujoviç çok iyi bir kumaş kayserispor'da tutmadı ama gol vuruşları çok kaliteli kayserisporda 50-60 dakika süre aldığı maçlarda çok iyi çıkardı bize yararı dokunacaktır...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:06. |