SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çelikay'a özel idman (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35363)

SivasSpor.Com 05.01.2013 07:29

Çelikay'a özel idman
 
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38971&token=13490[/IMG]

Sivasspor'da tecrübeli file bekçisi Korcan Çelikay'a özel idman programı hazırlandı.
Kırmızı-beyazlıların yeni sezon öncesindeki Avusturya kampında sakatlanarak uzun süre yeşil sahalardan uzak kalan Çelikay, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayı içerisinde sağ diz ön çapraz bağ yırtığı teşhisi ile Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde bıçak altına yatan tecrübeli file bekçisi, sol dizinden alınan otogreft ile ön çapraz bağ revizyon operasyonu geçirmişti.

Yaklaşık 4 ay süren tedavi sürecinin ardından takımın Antalya'daki hazırlık kampına katılan Çelikay için hummalı bir çalışma içerisine giren teknik heyet ve fizyoterapistler, tecrübeli oyuncuyu eski formuna kavuşturmak adına hızlandırılmış bir idman programı hazırladı.
Bir süre fizyoterapistler eşliğinde düz koşu ve fitness çalışması yapacak Çelikay, önümüzdeki hafta içerisinde kaleci antrenörü Cengiz Bircen ile çalışmalara başlayacak.

Sivas'ın Sesi

adres58 05.01.2013 08:54

Cevap: Çelikay'a özel idman
 
Geçmiş olsun Korcan... Allah bir daha bu acıları yaşatmasın. Bir futbolcu için sakatlık kabusu senin başına verdi, İnşallah bir daha tekerrür etmez ve özlenen Korcan'ı seyretme imkanımız olur.
Hadi bakalım Yiğido çalış çalış... :D :D

AmiRaLL 05.01.2013 09:28

Cevap: Çelikay'a özel idman
 
GEcmis olsun sakatsiz sezon sizlerle olsun

Ferhat06 05.01.2013 11:14

Cevap: Çelikay'a özel idman
 
Korcanı dört gözle bekliyoruz,abartı değil gözlük kullanıyorum.Kalemizdeki hastalığın dermanı Korcan..

59yigido58 05.01.2013 11:32

Cevap: Çelikay'a özel idman
 
bir an önce formunu bul takıma dön kardeşim borjanın hatalı gol yemesinden bıktık usandık

Ricardo Pedriel 05.01.2013 11:38

Cevap: Çelikay'a özel idman
 
inşallah formuna kavuşur gereksiz bir şike davası yüzünden futbol hayatını maffetiler

ahmet ali 05.01.2013 13:06

Cevap: Çelikay'a özel idman
 
Arkadaşlar elbette Korcan iyileşsin futbol hayatrına devam etsin.Temennimiz bu...
ANCAK
Korcan asla Sivasspor gibi bir takımın kalesini koruyamaz.Çok başarısız oldu görev aldığında..Ümidimiz Korcan olamaz... Korcan Beşiktaş'lı olduğu için Beşiktaş'a kaleci yetiştirmek için çabalayan "bu arada Ziya'yı Beşiktaş'a öneren.Sivasspor teknik sorumlusu gibi değil Beşiktaş transfer komitesi Başkanı olarak çalışan" Sayın Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş için yetiştirmeye çalıştığı bir kalecidir..
Sivasspor ne Korcan'a ne de Borjan'a teslim edilemez.Çok iyi bir kaleci gerekiyor..Korcan'la filan devam edersek kalemizde bol bol gol görürüz...Bu sene olmazsa önümüzdeki sene düşeriz...Bu mu isteniyor???
Yönetim Sayın Rıza Çalımbay'a DUR demek zorundadır....

poolat58 05.01.2013 13:12

Cevap: Çelikay'a özel idman
 
en azından borjanla bir rekabet olur. inşallah formunu tutar formayı kapar. çünkü türk bir kaleci her zaman daha iyidir. yabancı kontenjanı hep 1 kişi daha avantajlı oluyor.

serrrkan 05.01.2013 16:05

Cevap: Çelikay'a özel idman
 
Korcan gerçek bir profesyonel efendi bir sporcu ve kaliteli bir kaleci.Çok talihsiz günler geçirdi önce hapis sonra uzun süreli bir sakatlık. zaten bir futbolcu için sahadan uzak kalmak hapis ile eşdeğerdir.haliyle şu an korcan psikolojik olarak nakavt durumda. kendine gelmesi ve eski formuna kavuşması rahat 2 ayını alır. yani önümüzdeki sene izleriz korcanı. sakın riske girme yönetim! yalvarırız! en azından sezon sonuna kadar paraya kıyın ve yarım sezonluğuna iyi bir Süper lig kalecisi kiralayın. Fenerbahçe'den Serkan Kırıntılı,Bursadan Yavuz Aykut,Gaziantepten Mahmut Bezgin,Karabükten Bora Körk ve araştırılırsa nice genç yetenek var kiralanabilecek.

B.DUMANLI 05.01.2013 20:44

Cevap: Çelikay'a özel idman
 
Ligin ikinci yarisi icin Korcan´dan randiman alabilmek cok zor.Suan icin kaleci alma konusunda herhangi bir duyumda yok.Umarim bunun sonuclari bize negatif yansimaz,aksi taktirde dönüsü olmayan bir yola girmis oluruzki,bunu düsünmesi bile kötü.Petkovic´den sonra nedense kaleyi emin ellere teslim edemedik.


WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:02.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005