![]() |
İyi Mücadele Ettik
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/rizahocamiz.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u 2-1 yendikleri maçta iyi mücadele ettiklerini söyledi. Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, gruptaki iddialarını devam ettirmeleri açısından çok önemli bir maça çıktıklarını belirtti. İki takımı da mücadelesinden dolayı tebrik eden Çalımbay, şöyle konuştu: "Takımımın oyunundan memnunum. Hava şartlarına rağmen güzel, zevkli bir maç oldu. İki takım da kazanmak için oynadı. Kupada devam etme açısından en önemli maçımızdı. Maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettik, iyi de oynadık. Bu hava şartlarında iyi mücadele oldu. Sadece 3 puan aldık, durumu eşitledik. Bundan sonrasının da gelmesi gerekiyor." Bir gazetecinin sorusu üzerine transfere de değinen Çalımbay, alternatif futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Yönetimin çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Çalımbay, hafta içi 1-2 transferin bitebileceğini kaydetti. Sivassporlu futbolcu Uğur Kavuk da güzel bir oyun sergilediklerini, hem ligde hem de kupada hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini söyledi. Kaleci Milan Borjan da çok zor bir maçı kazandıklarını ve iyi bir takım olduklarını gösterdiklerini belirtti. |
Cevap: İyi Mücadele Ettik
[B]takım gercekten güzel oynadı hep bu sekılde devam eder inşallah;)[/B]
|
Bu şartlarda 'oyun' oynayarak kazanmak gerçekten çok zordu.Mücadelemiz iyi olunca kazanmayı hak ettik.
|
[B]Iyki Kazandik.
Ama Bienvenue SART OLDU!![/B] |
Gerçekten hakettik ve kazandık bugün. Hep böyle oynayın da canımızı yiyin :)
|
Sivasspor iki 1461 Trabzon macini kazanip,ligdede G.Antep macini kazandigi taktirde kupada ve ligde düzlüge cikmis olur.Sivasspor büyümek istiyorsa bu kupa maclarindan yüzünün akiyla cikmasi gerekli ,cünki ben bu seyirciden ümidimi kestim artik.
Nasil duyarsiz kalinir anliyamiyorum.Stadyumda bugüne kadar donarak kimse tarihe gecmemistir..... Bu tavir kime karsi bir bilebilsem. |
[B][U]Bence Bu oyuncu lar alinmali takima:
[/U][/B] [B]- Orhan Sam(Fenerbahce) -Tuncay(Bursaspor) -Turgut(Gaziantepspor) -Semih (Fenerbahce)[/B] |
Hee bu sefer doğru soyluyon hocam iyi mücadele ettik kazandık kazanmak güzel oluyor be hocam enazindan başarısızlığı yükleyecek suçlular aranmıyor eleştiriler yorumlar hep olumlu oluyor inşallah hep iyi mücadele eder ve hep kazanırız hocam
|
Bu arada bence Kadir'e biraz fazla yüklenmeyelim. Defalarca söylenerek daha da tedirgin olur. Unutmayalım bu takımın en iyi isimlerindendi geçen yıl. Ben tekrar düzeleceğine inanıyorum.
İl maçı itibariyle Ümit'i genel anlamda olumlu bulduk. Hava topları ve soğukkanlılığı iyi. Solak olması bir avantaj olabilir. Fiziği iyi. Çok hamleli bir oyuncu değil. Fazla atik değil. Birkaç iyi top kullandı. Birkaç tane de gereksiz uzun top yapmaya çalıştı. Kademe anlayışı ilk maç itibariyle yerinde göründü. Gayretli ve istekli tabiki haliyle. Genç bir oyuncu. Yalnız Navratil ile birlikte defansımızın arkasına atılan birkaç pozisyonda ciddi sıkıntı yaşadık. Arkaya atılan toplar için önlem almalıyız. Ümit de umarım kendisini geliştirerek devam eder. |
Kadir ve Ugur bu takimi resmen bozuyorlar.Sayet buralara bu ara sezonda oyuncu düsünülmüyorsa o vaki takim icinden buralara baska oyuncular monte edilmelidir.
Bu iki oyuncuyla malesef olmuyor artik.Kadir´in yerine bu ara transferde oyuncu sart.<Ugur´un yerine ya Erhan yada genc Kaan´lada lig sonuna kadar idare edilebilir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:11. |