![]() |
Maçı Değerlendirelim
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=39115&token=52759][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39115&token=52759[/img][/url]
Ziraat Türkiye Kupası A Grubun'da 1461 Trabzon'u kendi sahamızda 2-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B][I]Sonuç mükemmel 7 puanla kupada yola devam.
1461 Trabzon'a nasıl yaptık ama.:) Sivassporu'ma bundan sonraki maçların'da başarılar dilerim.[/I][/B] [B]El salla el salla büyük Başkan el salla diye stadı inleten fedakar yiğidolara'da sonsuz teşekkürler.[/B] |
Yine yeterli değiliz ve saman alevi gibi çok kısa sürelerde parlıyoruz ama Uğur Kavuk bir ara güzel bir orta yaptı hoşuma gitti :)
Sercan Yıldırım, Aatıf ile iyi anlaşacak gibi. Fiziğini toparladığında işe yarayacak bir oyuncu görünümünde. Stoperler ağır kaldığı zaman kanatlardan gelen hızlı bindirmelerde sorun yaşıyoruz. Bizim için en önemli maç Mersin maçı. Bu maçı çok konuşmaya gerek yok. Mersin maçına konsantre olmalıyız. En azından 1 puanla mutlak ama mutlaka dönmeliyiz. |
ademle hakan çok iyi oynadı inşallah böyle devam eder şeşu da hücümda çok iyidi ugur herzamanki gibi maçın en kötüsüydü muratıda pek begenmedim kadirde sonradan girmesine ragmen çok top kaybetti diger oyuncularda idare ederdi
|
sonuç olarak güzel istediğimizi aldık ama hocanın oyuna hamlelerini pek anlayamadım
|
s.... zoruyla yendik
|
Maçta göze çarpanlar : [B]Tribünlerin boşluğu[/B],
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : [B]Almamız gereken bir maçtı ve aldık.[/B] Maçın en iyisi kimdi : [B]Adem`in dönüşleri hızlı.Murat Akça`da iyiydi.Sercan her topu olumlu kullanmaya çalışıyor ve topuk pasları iyi.[/B] Maçın en kötüsü kimdi : [B]Hayrettin,çok adam kaçırıyor.Hiç uyanık değil.Grosicki toplara çok kötü vuruyor,eziyor.Her topu kaybediyor[/B] Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : [B]Trabzondaki Sercan`ın atılması gerekiyordu.Bariz hataları yoktu.[/B] Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : [B]Hoca taktik değil oyuncu değişikliği yapıyor,iyi oynayan Sercan`ı oyundan alıyor.Ne diyim.[/B] |
[B]Maçta göze çarpanlar :[/B] Gol yediğimiz pozisyon resmen 3 kere tekrarlandı. 3 kez arkada ki adamı kaçırdı Hayrettin ve gol oldu sonunda. Sercan bir kaç maç sonra çok iyi olacak sinyallerini verdi bence ilk yarıda.
[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] 1461 çok iyi takım zorlamalarını bekliyordum iki maçta da zorlandık. [B]Maçın en iyisi kimdi :[/B] Hakan - Eneramo - Aatif - Adem [B]Maçın en kötüsü kimdi :[/B] Uğur - Hayrettin [B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : [/B]Doğru hamleler yaptı uzun zaman sonra. |
maçın rakamlarını ve detaylarını bilen birisi paylaşabilir mi acaba
|
Ha bu arada Hakan gol attı diye değil diri oynadı diye tebrik ediyorum. Hakan'ı henüz çok iyi değerlendiremiyorum. Böyle devam ederse ancak o zaman iyi yorumlarda bulunmak istiyorum. Birkaç maç daha böyle gitsin ve diri oyununa devam etsin.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:08. |