![]() |
BEKLE BİZİ KADIKÖY..
YİĞİDO GENÇLİK taraftar grubu olarak pazar günü oynanacak Fenerbahçe SİVASSPOR maçı için kadıköyde takımımızın herzamanki gibi yanında olacağız..
ECELİMİZ GELSEDE SON NEFESTE HAYKIRIRIZ SENİNLE.. |
Cevap: BEKLE BİZİ KADIKÖY..
Biz burdan bin kilomtereden gidip takımıza destek olalım,istanbuldakiler aman kılını kıpırtadıp maça gelmesinler
|
[QUOTE=favori58;832820]Biz burdan bin kilomtereden gidip takımıza destek olalım,istanbuldakiler aman kılını kıpırtadıp maça gelmesinler[/QUOTE]
haydi bakalım abi, yolun açık olsun. maçta tanışalım. ben orada seslenirim favori58 diye! :) sen karşılık verirsin. bekliyorum. |
***1-eğer yardımcı antrönürle başlarsak,2 enaramo ve kamilde kadroda olmas sa3-kalede nihat ,hayettini yerinde,kamilin yerine de ziya ,uğurun yerine m.nes oynarsa bu mac bizimdir.
|
İstanbuldaki her maçta olduğu gibi yine takımımızn yanındayz Allah izin verirse pazar günü birlik beraberlik içinde maçımızı izler desteğimizi veririz...
|
YİĞİDO GENÇLİK İSTANBUL OLARAK SİZİ BEKLİYOR OLACAĞIZ...
|
[QUOTE=sebasteia;832822]haydi bakalım abi, yolun açık olsun.
maçta tanışalım. ben orada seslenirim favori58 diye! :) sen karşılık verirsin. bekliyorum.[/QUOTE] [B]bende gıdıyom banada seslenın :)[/B] |
Feneri yeneceğiz gibi bir his var içimde. inşallah diyelim.
|
istanbulda olupta maça ve sivas seyircisi tarafına gelmeyen sivaslıların allah bir yüzünü zenci yapsın allahtan bir mani çıkmazsa 7 yaşında fanatik oğlumla herzamanki gibi yerimi alacağım
|
Yolunuz açık olsun gençler
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:13. |