![]() |
Taraftardan Çalımbay'a pankart
[IMG]http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/02/03/fft16_mf3010214.Jpeg[/IMG]
Fenerbahçeli taraftarlar, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın babasının kalp rahatsızlığı nedeniyle Kadıköy'de te geçmiş olsun pankartı açtı. Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçeli taraftarlara teşekkür etti ve şu açıklamaları yaptı: ''Fenerbahçe taraftarına böyle duyarlı oldukları için çok teşekkür ediyorum. Babam için de moral olmuştur.Önceki pankartı Fenerbahçe'ye mal etmemiştim zaten. Birkaç kişinin yaptığı olayı Fenerbahçe gibi Türkiye'nin gurur duyulacak bir kulübüne mal edemem'' Milliyet |
Cevap: Taraftardan Çalımbay'a pankart
Bir insan hangi takıma mensup olursa olsun kişilik sahibi bir birey olduğu zaman işte bu şekilde ezeli rakibinin bile taraftarları o kişiye uğraşıp pankart hazırlıyor
Adam gibi adamsın RIZA ÇALIMBAY !!! |
Fenerbahçeli taraftarlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.
|
2 ekmek 1 süt pankartıda vardı bi aralar
|
rıza hoca şansal büyükayı fena bozdu...marküs mert de payını aldı...öyle bir bozdu ki maç sonu röpartajında...adam fena çuvalladı...sadec inkar etmekle kaldılar...aferin rıza hocaya secerelerini belli etti...dediki neden sivasın bazı tartışmalı pozisyonlarını ekranlar getirmiyorsunuz...ben bunu rica bile ettim...şansl büyüka ve ekibine yakıştıramadım dedi sütodyo buz kesti..
|
eyvallah fb taraftarları
|
büyüksün RIZA HOCAM...türkiyenin ertugrul sağlamla birlikte en karakterli hocasısın...seninle gurur duyuyoruz HOCAMMM
|
GALİBİYETTEN ÖTÜRÜ EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLUYOR, BEKTAŞ ÇALIMBAY'A BENDE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM...
|
RIZA HOCA BU OYUNCULARA EN AZ İKİ FARKLI GALİBİYETİ EMRETMELİDİR.
TEK FARKLI GALİPKEN SON DAKİKADA YEDİĞİMİZ GOLLERDEN AZ PUAN BIRAKMADIK. ATIF'IN FB MAÇINDA KAÇIRDIĞI GOL O MAÇLARI HATIRLATTI BANA. TEK FARKLI ÜSTÜNLÜĞE GÜVEN OLMAZ! |
Helal olsun bu pankartı hazırlayanlara futbolun içinde böyle güzellikleri görmeyeli uzun zaman olmuştu.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:08. |