![]() |
Sivasspor-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumlarınız
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://f1302.hizliresim.com/16/4/jrhlg.jpg[/img][/url]
[B] Tarih: 10 Şubat 2013 Saat: 13:30 Yer : 4 Eylül Stadyumu[/B] |
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yoruml
Kendileri gibi çirkef Tolunayla anlaşan trabzon biraz düzelmiş gibi görünsede savunmada çok büyük sıkıntı yaşıyorlar, çok rahat kazanacağımız bir maç tahmini skorum 2 - 0 yada 3 - 1.
|
[B]Fenerbahçe galibiyeti ile iyi bir hava yakalayan Sivasspor bu maçıda alacak güce sahip diye düşünüyorum..
Zor bi maç olacağı kesin ama bizde Sivassporuz nezaman ne yapacağımız hiç belli olmaz diyor banko Sivasspor'um kazanır diyorum..[/B] |
umarım kazanırız ve daha üst sıralara çıkarız...
|
kupada yarı final,ligde fener zaferi ve trabzon galibiyetiyle taçlandırılmış bir başarı yenecegiz başka yolu yok 4 eylülden çıkış yok
|
disiplinli oynarlarsa kazanırızda tek endişem enoramo cezalı sercanda sakat olup oynayamazsa forfetde kim oynayacak, pedrielle iş yürümez polonyalı yeni transfer ne kadae hazır ne kadar oynar mecul forfet sıkıntısı yani gol sıkıntısı inşallah kamille atıfla ermanla çözeriz gol yolunu.
|
ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONU BEN BALIĞA GİDİYORUM.DÖRT EYLÜL STADINDA HAMSİ SEZONU AÇILMIŞ DİYOLAR GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARI PAZAR GÜNÜ SAAT 13:30 BEKLERİM HAMSİ AVLAMAYA
|
Geçen yıl Trabzondaki maçta Bursadan Trabzona gelen futbolcu yavaşağın yaptığı hala gözlerimin önünde inşallah bu maçta bize karşı oynarda türbünlerde gereken cevabı verir
|
hala düşme potasından kurtulmuş değiliz dün uğurun yokluğunu fırsat bilip iyi bir galibiyet aldık trabzonu da devirirsek 6. sıraya kadar yükselebiliriz
|
fenev galibiyeti sonrasi, hamsileride yenersek gercekten cok guzel olurdu.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:05. |