![]() |
Bunu Haketmiyorum
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=39497&token=23422][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39497&token=23422[/img][/url]
Sivassporlu Sercan Yıldırım maç sonrası şunları söyledi: "Bugün benim açımdan önemli bir maçtı. Hem sakatlıktan yeni çıktım hem de toparlanma sürecim vardı. Mayıs ayına kadar gerçekten çok maç oynayıp kendime gelmek istiyorum. Bugün başlangıç oldu. Gol attığım için mutluyum. İnşallah bunu ligde de başarırım. Bir sürü olumsuzluk da oldu. Beni ıslıklayanlar Bursaspor taraftarı değildi. Ben burada şampiyonluk yaşadım ve bunu hak etmedim. Oradaki tüm oyuncular bunu hak etmiyor. Oyundan çıkarken de tepkileri oldu. Buna karşılık onlara elimi açtım. Başım dik çıktım. Ben bu stattan her zaman öyle çıkmıştım. İnşallah kendi adıma da toparlanma sürecinde devam ederim. Herkese de hakkımı helal ediyorum, bana tepkili olsalar da. " |
Cevap: Bunu Haketmiyorum
Golden sonra o yüzün hali neydi. sen profesyonel adamsın paranı alıyorsun ,bu sezon sivasspor oyuncususun , sevinmeyide bileceksin , üzülmeyide , sizden topçu olmaz kardeşim.
|
[B]Bursaspor'un şampiyonluğunda büyük rol oynayan Sercan'ı Bursa taraftarı her topu alışında ıslıklamalarını anlayamadım.
M.Yıldız'da bizden gitti ama onun bizlere yaşattığı güzellikleri asla unutamayız bugün Sivasa gelse ıslıklamaz alkışkarız işte buda yiğido farkı.[/B] |
ibrahim toraman olacak tahrikciye kapak olsun
|
yıkıcı olmaktan ziyade yapıcı işler yapmak en güzeli salim beyinde dediği gibi m.yıldız , a.dereli vs ne zaman burada top oynasalar her zaman alkışlanırlar ama bir tek ( i.toraman ) ıslıklanır :):D istinalar kayıdeyi bozmaz
|
Sercan'ın ıslıklanmasına [B]anlam veremedim[/B]. Adam takımı bırakıp gitmedi ki. [B]5[/B] yıllığına [B]3.000.000 €[/B] transfer ücreti karşılığında gitmiş ve para kazandırmıştır. [B]Bursaspor taraftarı[/B] neden böyle davranıyor anlamsız.
Aynı Sercan, [B]2009-2010[/B] sezonu Türkiye Kupası grup maçlarında Bursaspor'a 4-0 yenildiğimiz maçta bize de tam [B]3 gol[/B] birden atmıştı. Ama biz bağrımıza bastık. Adam profesyonel, [B]görevini[/B] yapıyor. Ben isterdim ki, [B]golünü attıktan sonra ekmeğini yediği klüptede sevincini doyasıya yaşamalı[/B], "bakın ben bu transfer parasını bunun için aldım" diyerek haklı [B]gururunu[/B] yaşamalıydı. Ama neyse !.. Yine de [B]teşekkürler[/B] SERCAN YILDIRIM.. Pazar günü de aynısını bekliyoruz. . |
Sercan'ı protesto eden bu zihniyet, 2 sene sonra da şu an Bursa formasını terleten oyuncuları protesto edecektir, onlara göre onlardan ayrılan herkes kötü, ömür boyu onların formasını giymeleri gerekiyor yada jubile yapmaları gerekiyor
|
boşver be sercanım haketmediğini herkes biliyor zaten o onların ayıbı biz yeri geldi bize hizmetleri dokunan bu formayı terleten mehmet yıldızıda alkışladık servet çetinide alkışladık sen sezon sonu ayrılırsan rakip takım oyuncusu olarak sivasa gelirsen senide alkışlarız
sıkma canını sivaslılar seninle |
[B]
Üç-beş kendini bilmez diyemiyorum, çünkü koro halinde gerek Sercan'a gerekse Sivasspor aleyhine "küfürlü tezahüratları"ndan dolayı Bursasporlu o taraftarları kınıyorum. Sercan bu protestoyu hak etti... Çünkü sen profesyonelsin, mağlup olunca üzüldüğün gibi, gol atınca da sevinmesini bileceksin. O senin en doğal hakkındır. O mutluluğu seni tebrik edenlere yaşatacaksın. Gol sonrası mimiklerinden "keşke atmasaydım" okunuyordu. Her ne kadar biz öyle okumadık ise de, profesyonelliğin gereğini yerine getirip sevinçlere ortak olup, tebriklere gülücükle olsun cevap vermek zorunda idin. Ekmeğini yediğin yerin kılıcını da kuşanmasını bileceksin.[/B] |
Arkadaşlar Diallo idi yanlış hatırlamıyorsam Diyarbakır'da attığı golden sonra sevinmemişti. O zaman takdir ettik de şimdi Sercan'ı niye eleştiriyoruz. O görevinin gereğini gol atarak yapmıştır. Sevinmemesi de saygısından .
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:39. |