![]() |
Sivasspor'a Moral Yemeği
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39555&token=21185[/IMG]
Sivasspor Yönetimi Antalyaspor karşılaşması öncesinde, futbolculara moral yemeği verdi. Büyük Otel'de gerçekleşen yemeğe teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolcu ve teknik heyetin yanı sıra Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, asbaşkanlar Uğur Akkuş, Faruk Taşseten, Mehmet Ali Topal ve Ömer Sepet katıldı. Takım kaptanı Uğur Kavuk, rakiplerinin de çok iyi bir takım olduğunu belirterek, ''Bir kaç haftadan beri şanssız bir şekilde kaybediyoruz. Bu yemek, birlik ve beraberlik açısından iyi oldu. Arkadaşların morallerini üst seviyeye taşıdı. Yarın da son antrenmanı yapıp kampa gireceğiz. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle bu hafta 3 puan almak ve ondan sonra tekrar yükselişe geçmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız” dedi. Yönetimin kendilerine jest yaptığını belirten Erhan Güven ise, ''İnşallah bu güzel ortam sahaya da yansır. Hafta sonu mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Başka çaremiz yok. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz'' dedi. Moral dopingi olduğunu belirten Sercan Yıldırım'da, ''Gerçekten bu ortama çok ihtiyacımız vardı. Çünkü başarı birliktelikten gelir. O yüzden bu birlikteliği tamamıyla sağladığımızı düşünüyorum'' şeklinde konuştu. Müzikli programda takım arkadaşlarının ısrarıyla mikrofonu eline alan Erman Kılıç ise 'Mevlam birçok dert vermiş'' türküsünü seslendirdi. [B]Sivasspor.Com özel haberi[/B] |
Cevap: Sivasspor'a Moral Yemeği
Afiyet bal şeker olsun löp löp gol olsun inşallah.... :D
|
[B]Yemekte futbolcuların neşeli oldukları, hafta sonu yapılacak Antalyaspor karşılaşmasından, taraftarlarında desteği ile 3 puan alacaklarından emin oldukları görüldüğü bilgisi geldi.
Hafta sonu yiğidoların stadyumu doldurmaları bekleniyor.[/B] |
saldırın ve bu macı alın !!!
|
Iste buna cok sevindim arada da olsa böyle bir kaynasma li gezili piknikli veya baska yönlü morel depolayacak birlikteliklere cok ihtiyacimiz var bu yönetimin yapmis oldugu güzel bir jest bunu zaman zaman yaparsak cok faydasini görürüz insallah hersey baskiyla zorlamakla olmuyor bazende gönül almak lazim bravo sivas yönetimi simdi inaniyorumki herseyi basaririz.
|
kaptan?ugur bey konusmus yine
|
bu yemek üstüne üç puanı alamazsanız yedikleriniz midenize otursun kaynatasızlar!!! ;)
|
[B]neyin moral yemeği bu? bu yemekler yerine gereken kişilere gereken uyarı ve cezalar verilseydi şimdi bu tabloları konuşuyor olmazdık...[/B]
|
Sercanım bu maç senin maçın olacak, inanıyorum, göster kendini 'Sercan YILDIRIM' kimmiş görsünler! :)
|
Bizim içiiiiin...!
Saldır YIĞIDOOOO...! Lay la lay lay lay...! Ah bu maçta SIVASTA olcaktımki :) Benim yerime de bağırın :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:41. |