SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbol Federasyon (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Profesyonel Dolaplar Kurulu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35806)

DOGU_BEY 28.03.2013 23:02

Profesyonel Dolaplar Kurulu
 
[IMG]http://www.kurttepeimkbmustafamuslu.com/FileUpload/op414112/File/sirk-puzzle_2864_1[1].jpg[/IMG]

[IMG]http://www.ilgazetesi.com.tr/wp-content/uploads/2010/12/sirk-2.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.61saat.com/resimler/2/41190.jpg[/IMG]


[IMG]http://spor.internethaber.com/data/news/580x385/1360333100-lualuatepe.jpg[/IMG]

[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5OxidKgA5DUOMqNRNoZkcVXDsIa19H21rf6gZJnNXz4_eeBMdaQ[/IMG]


[IMG]http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/241/tff_sike_sorusturmasi_24184287555.jpg[/IMG]







[B]•Son günlerde pfdk ve tahkim kurulu adlı Türk futbolunun yönetiminde söz sahibi olan iki kurul öyle rezil ve komik kararlara imza atıyorlar ki kuruldan başka herşeye benziyorlar..Hatta adeta SİRKE döndüler!

•Oyuncumuz Ziya Erdal'a verilen aptalca kırmızı kartın haksızlığı ve manasızlığı kamuoyunca da doğrulanmışken ve buna yapılan itiraz görmezden gelinirken nedense bazı malum takım ve kişilere verilen cezalar düşürülüyor hatta yıllar sonrasına bile erteleniyor...Kendi adıma bu durumu protesto ediyorum ve birçok arkadaşımın da benim gibi düşündüğüne inanıyorum...Futbol kurulları resmen sirke döndü![/B]

sefilix 28.03.2013 23:21

Cevap: Profesyonel Dolaplar Kurulu
 
Aziz Yıldırım'ın yaptıkları az bile bunlara. Ya hu bu ne rezalettir. Bu ne oyundur... Sivas üzerine oynan. Herkesin cezası ertelensin haksız yere atılan Sivaslı oyuncunun cezası ertelenmesin. Emre'ye ceza veremeyin Lualau'nın cezasını erteleyin Gökhan'ı erteleyin Bobo'yu erteleyin gelsin cezalar Sivas'a. Atılması gereken oyuncu atılmamış. Aynı oyuncu eliyle top düzeltmiş. Kendini yere atmış sporcumuzun atılmasına sebep olmuş. Hakem yanlı ve yanlış kararlar vermiş. Sahadaki dört hakem ve tff gözlemcileri hep uyumuş hiç birisi görmemiş. Yayıncı kuruluş ve diğer hakem hocaları bu kadar rezalete dayanamamış onlar bile sonunda isyan etmiş. Ama tff bizimle dalga geçer gibi herkesin cezasını erteleme yarışına girmiş.. Sivasspor hariç.. Emre'ye bariz küfürleri gördüğü halde ceza vermemişsin. Vay be nasıl adalet değil mi? Ne güzelsin futbol. ne güzel komedi. Vicdanlarınız nasıl rahat olacak nasıl uyuyacaksınız geceleri..

58fatihcan 29.03.2013 00:24

Cevap: Profesyonel Dolaplar Kurulu
 
Bizimkiler kume bile dusse yarabbi sukur diyecek anlasilan....

B.DUMANLI 29.03.2013 05:00

Cevap: Profesyonel Dolaplar Kurulu
 
Akhisar sahaya cikti ,son dakikaya kadar sahada var olmanin semeresesini attigi golle gördü ve SIVASSPOR´U YENDI.
Ölüyü nasil geri getriremezsen ,kaybettigimiz o üc puanida geri getiremezsin.Adam Ziya´yi atarken diger bir macda Sivasspor´u gücsüz birakmak ,zaten kötü olan defansimiza bir darbe daha vurmak ve Sivasspor´u resmen küme düsürmek icin hazirlanmis bilincli tuzaklar bunlar.Tahkimden olumlu sonuc cikmiyacagi önceden zaten belli degilmiydi?
Demirören önce Besiktas´í yok etti,simdide ülke futbolunu yok etmek üzere.....

58sinan58 29.03.2013 10:25

Cevap: Profesyonel Dolaplar Kurulu
 
adı üstünde tff
tüpçünün fırıldak federasyonu
bunlardan başka ne beklenirki zaten

Külhan 29.03.2013 10:43

Cevap: Profesyonel Dolaplar Kurulu
 
Allah tff inin tümüni islah etsin islah olmazlarsa kahruperisan olsunlar ve aldiklari zikkimliklar ayaklarina dolas sin emi.

favori58 29.03.2013 10:59

Cevap: Profesyonel Dolaplar Kurulu
 
gelin bu maçta ana hedefimiz tff yi protesto olsun şunları adam gibi protesto edelim

58fatihcan 29.03.2013 15:30

Cevap: Profesyonel Dolaplar Kurulu
 
Tff Allah'indan bulsun

PRIMERA_58 29.03.2013 16:00

SON DAKİKA!!!!
 
CUMHUR ÖNDER ARSLAN

Türkiye Futbol Federasyonu’nun hukuktan sorumlu birimleri olan Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) ve Tahkim Kurulu arasındaki “kriz” ve “şiddetli geçimsizlik” yeni bir boyut kazandı. Futbolcu, teknik direktör ve yöneticiler hakkında verilen cezalarda, bugüne kadar birbirleriyle çelişen kararlara imza atan PFDK ile Tahkim yine ‘tartışma’ yaratacak bir adım attı. Öyle ki Tahkim Kurulu, PFDK’yı “Futbol Disiplin Talimatı”na uymamak ve hukuki prosedürü yerine getirmemekle suçladı. Bunun dışında, son dönemde sıkça gündeme gelen “ceza erteleme” konusunda da konuşulacak bir karar verildi.

Önce Tahkim Kurulu’nun, PFDK’yı “hukuk dışı” karar vermekle suçladığı duruma göz atalım. Hatırlanacağı üzere Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasındaki Akhisar Belediye – Sivasspor maçında, konuk ekibin savunma oyuncusu Ziya Erdal, “bariz gol şansını” engellediği gerekçesiyle hakem Fırat Aydınus tarafından kırmızı kart görmüştü. Bu gelişmenin ardından otomatik olarak bir sonraki maçta forma giyemeyecek Ziya Erdal için kulübü Sivasspor, PFDK’ya Futbol Disiplin Talimatı’nın 103. maddesinde yer alan ceza ertelemesi yönünde itirazda bulundu.

PFDK, itirazı kabul edip; Ziya’nın durumuyla ilgili nihai kararı verecek hukuk kurulu olmamasına karşın; “ZİYA ERDAL hakkında bariz gol şansını engellemekten dolayı görmüş olduğu kırmızı kart nedeniyle oynamaması gereken otomatik 1 resmi müsabakadan men cezasının ertelenmesi talebinin FDT’nin 95/4, 95/5. maddeleri ile FIFA Oyun Kuralları ve FIFA Disiplin Talimatı’nın konu ile ilgili hükümleri dikkate alınarak otomatik cezanın erteleme ile ortadan kaldırılamayacağı gerekçesi ile REDDİNE karar verilmiştir” hükmüne vardı.

Ancak PFDK’nın bu kararı, 2 gün sonra toplanan Tahkim Kurulu tarafından sert bir dille eleştirildi ve iki kurum arasında deyim yerindeyse “hukuk savaşı” yaşandı.

Tahkim Kurulu, Sivassporlu Ziya hakkında PFDK’nin erteleme tarzında bir karar veremeyeceğini; bunun Futbol Disiplin Talimatı’na aykırı olduğunu hem te TFF’nin internet sitesinden yayınladığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu.

Tahkim, bu konuyla ilgili; “Bilindiği üzere FDT’nin 86/1. maddesi gereğince “Disiplin yargılaması, sevk yazısına bağlı soruşturma evrakının görevli kurula sunulmasıyla başlar.” Disiplin yargılamasının ancak talimatlara uygun bir “sevk” olması halinde başlayabileceği, sevk işleminin yapılmadığı hallerde ise disiplin yargılamasının başlatılmasının mümkün olmadığına dair kurala rağmen PFDK’nın futbolcu Ziya Erdal’ın doğrudan kendilerine başvurusu ile disiplin yargılaması yapması talimata açıkça aykırıdır. Buna göre PFDK’ca, futbolcunun kırmızı kart nedeniyle oynamaması gereken otomatik 1 resmi müsabakadan men cezasının ertelenmesi talebi hakkında “sevk olmaması nedeniyle karar verilmesine yer olmadığına” şeklinde karar verilmesi gerekirken, işin esasına girilerek esas hakkında karar verilmesi uygun görülmemiş, bu nedenle PFDK’ca verilen “(…) talebinin (…) reddine” kararının, “talep hakkında karar verilmesine yer olmadığı” şeklinde düzeltilerek onanmasına oyçokluğu ile (2013/94 K.); karar verilmiştir” diyerek iki kurum arasındaki “soğuk savaşı” bir kez daha ortaya koydu.

elbeylii 29.03.2013 16:12

Cevap: Profesyonel Dolaplar Kurulu
 
[QUOTE=favori58;844196]gelin bu maçta ana hedefimiz tff yi protesto olsun şunları adam gibi protesto edelim[/QUOTE]

haklısınız edelim yarınki maçta güzel sloganlarla


WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:08.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005