SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35816)

SivasSpor.Com 30.03.2013 19:50

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39799&token=41134[/IMG]

Kendi sahamızda Orduspor'u 3-2 yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

Salim58 30.03.2013 19:51

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Öldük öldük dirildik bu nasıl bi maçtı arkadaş hala elim ayağım titriyor.

Son gülen iyi gülermiş Tebrikler sivasspor.[/B]

mühendisburak58 30.03.2013 19:52

Rıza gördün mü kazanmak çok kolaymış ama sen zora sokuyorsun. Bize 5 dk önce ligden düşmeyi hissettirdin şimdi kazandık işte futbol bu. Futbolu bu yüzden seviyorum. Teşekkürler Sivassporum.

tavatir 30.03.2013 19:52

Galip geldik diye her şeyi güllük gülstanlık göremem. Hayrettin ve Rıza Hocaya hemşerilerimiz olduğu için büyük saygım var. Ama maalesef yolunda gitmyen şeyler var.

Bu sene ben de eridim artık. Öldük bittik artık uzaklarda.

Maç başlamadan inşallah kazanırız diyordum. Belki ikili averajı bile düşünürüz diyordum. Golle başlayınca umutlandım. Ama olmuyor olmuyor olmuyor. Yenik duruma düşünce dünyam karardı. Beraberliğe seviniyorken son dakika golü geldi.

Artık para eden oyuncularımızdan para kazanalım ve yeni bir takım kuralım. Yeni bir jenerasyon lazım. Yeni heyecan lazım.

mucahitbaba58 30.03.2013 19:52

[B]hayrettin cikti riza hoca riskleri oynamayi birakti kazandik bu kadar basit [/B]

kkemal58 30.03.2013 19:54

Rızaya hayrettine kadire uğura ENERAMOYA rağmen ligde kalacaz inşallah...

Besyo_cu 30.03.2013 19:54

[B] Son 2 sezondur oynadığı tüm maçlarda takıma olumlu hiç bir katkısı olmayan rakip oyunculara sayısız asist yapan Hayrettin'i neden hala oynatırsın Rıza Hocam, Hayrettin form olarak ve zihinsel olarak bitmiş durumda bu memleketin çocuguna yıllardır bu formayı kısıtlı yeteneğine rağmen gururla taşıyan Hayrettine bu muamelenin yapılmasının en büyük sorumlusu sensin. Doğa'dan sonra Hayrettin'e de küfür edilmesini sağladıgın için Helal olsun sana Hocam !

Ümit sol ayaklı bir futbolcu, her türlü de Hayrettin'den daha iyi bir sol bek olur, Defans hattını sol bek Ümit, Sağ bek Erhan ortada Navratil ve Rajnoch ile oynatabilirdin.

Bu maçı kazandık ve küme düşme ihtimalimiz bence yüzde yüz ortadan kalktı. Sezon sonuna kadar çok sevdiğim Rıza Hoca ile devam edip sezon sonu mutlak suretle yollarımızı ayırıp mümkünse de Metin Diyadın veya Ertuğrul Sağlam ile yola devam etmeliyiz.[/B]

yigido yakup 30.03.2013 19:54

Bomba cikti mac böyle oldu Riza hoca Hayrettin e küfür ettirmeyecektin.

Seyirci bekledi bekledi sonunda olan oldu macin kazanilmis olmasi müthis bisey resmen ömründen 5 yil gecti

Hayrettin cikti takim dengeli oldu yardimlasma artti sorumlluk artti Erman liderligini yapti ne diyelim tebrikler

adalı harun 30.03.2013 19:55

çok kolay olanı zora soktuk amakazanmasını bildik
inadına siiivasssssssssssssssssssss

Çılgın Türk 30.03.2013 19:56

[B]Mac niye döndü sirasiyla 4 neden[/B]

1- Cüneyt Cakir
2- Stancu'nun oyundan cikmasi
3- Hayrettinin cikmasi
4- Futbol sansinin Sivasspor'un yaninda olmasi (örnegin son dakika direk)

Bu macta takke düstü kel göründü kimse skora aldanip yorum yapmasin.
Sezon sonu bazi isimlerle yollar ayrilmali, en basta Riza ile..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:18.