![]() |
Sivasspor-Eskişehir maçı tahmin ve yorumları
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-L9lRUGGzM_0/UJ0M5vSHQhI/AAAAAAAAE-M/uAlLgJXw5R4/s1600/sivasspor+-+eski%C5%9Fehirspor.jpg[/IMG]
ligin 28. haftasında Sivassporumuzun deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın tahmin ve yorumları; Tarih: 07.04.2013 pazar Saat: 19:00 Yer: Eskişehir Atatürk Sezonun ilk yarısında evimizde oynadığımız maçı Rajinoch un golü ile 1-0 kazanmıştık. [url=http://resimzade.com/Show.html?i=39867&token=41164][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39867&token=41164[/img][/url] |
Cevap: Sivasspor-Eskişehir maçı tahmin ve yorumlar
Atıf sarı kart cezalısı,oynamayacak.
|
[QUOTE=Ferhat06;845239]Atıf sarı kart cezalısı,oynamayacak.[/QUOTE]
takımda en çok sarı gören oyuncu 9 oldu yanlış bilmiyorsam |
Eskişehir'e gidiyoruz inşallah Ankara'dan, başka kimler var Ankara'dan gelen?
|
Eğer yanlış bilmiyorsam bu ayın onun da Trabzonspor ile kupa var o yüzden bu maç o maçın hemen öncesinde olacağı için futbolcuların kendini çok zorlayacağını düşünmüyorum alınacak 1 puan bizim için fena olmaz diye düşünüyorum ama 3 puan da olursa muhteşem olur tabi ki
|
İstanbuldN giden var mi
|
[B]Atıff'ın olmayışı bizi çok zorlayacak , Eskişehirdede işler yolunda gitmiyor bu maça çok asılacaklardır. Ama bizde mücadeleyi elden bırakmamalıyız hem alt sıralardan kurtulup hemde üst tarafta tırmanmak adına puan veya puanlar almamız gereken maç.[/B]
|
[QUOTE=33sivasli58;845279]Eğer yanlış bilmiyorsam bu ayın onun da Trabzonspor ile kupa var o yüzden bu maç o maçın hemen öncesinde olacağı için futbolcuların kendini çok zorlayacağını düşünmüyorum alınacak 1 puan bizim için fena olmaz diye düşünüyorum ama 3 puan da olursa muhteşem olur tabi ki[/QUOTE]
Kupa macinin tarihi belli mi ben tff de birsey gormedim |
atif yerine sercanı yada piechi izleriz inş.
|
Bu maç herkesin özür dileyeceği bir maç olacak.Taraftar eskişehirde destek vererek rıza hocaya yapılan yanlışı düzeltecek.futbolcular kötü performansı silip yeni baştan başlamak için bir fırsat olarak görmelidir. ordu maçında taraftar bize böyle yaptı hocamıza saygısızlık yapıldı gibi ruh haliyle çıkarlarsa işimiz zor.Gelelim rıza hocaya.Her maçta bir çok hata yaptı oyuncu seçimleri taktik hataları flan filan.ama nedense bunların hiçbirini kabul etmiyor hocamız ve yanlışlarında ısrar ediyor taraftara da cephe aldı.zaten kötü oynatıyosun üstüne birde taraftarla polemiğe giriyorsun.zaten taraftarımız fazla değil olan taftarıda sen uzaklaştırdın.Bu maç rıza hocanın açısındanda futbolcular açısından da taraftar açısından da özel bir maç olacak.Olası bir yenilgide diken üstündeki rıza hocamız bir sonraki maçta yine istim üstünde çıkacak eğer o maçta da böyle bir yenilgi olursa kupa maçı öncesi daha da kötü olacak moraller tabana inecek.ligdeki durumumuzda daha kötüye gidecek.kupa maçı zaten hafta içi oynanacak ben o maçta o kadar fazla taraftar beklemiyorum daha da azalacağını düşünüyorum.Ama inşallah öyle birşey olmaz taraftar kötü gün dostu olduğunu göstersin rıza hocadan özür dilenecek bir durum pek yok ama yine de özür niteliğinde tribüne çağrılsın rıza hocamız ve futbolcularımız moral verilmiş olur.YİĞİDO kimdir elalemede gösterilsin düşamları güldürmeyelim MEMLEKETİMİZE. sahip çıkalım her ne olursa olsun Sivaslının SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOK. Sivas'ın en büyük markası SİVASSPORDUR bunu da kaybetmeyelim.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:35. |