![]() |
Sivasspor ZT Kupasını Kazanabilir mi?
[b] yönetimin hataları ,inanılmaz hakem hatalarının aleyhimize çok olması ,rıza hoca ve futbolcularımızın hataları yüzünden sıralamada istediğimiz noktada değiliz ,başarısızlıkla ve hatalarla dolu bu sezonda ,hem kaliteli oyuncuların sivasa nazlanmadan gelebilmesi,hemde sivasspor kadrosunun yeniden yapılanması açısından avrupa kupalarına katılmayı çok önemsiyorum,belki hele bi ligde kalmayı garantiliyelimde ,türkiye kupası şurda dursun diyeceklerde olabilir ,ben sivassporumuzun hem ligde kalacağına ,hemde ziraat türkiye kupasını kazanacağına , enkötüsü kupada final oynayacağına yürekten inanıyorum ,sizlerinde kupa hakkındaki fikirlerinizi bu başlık altında öğrenmek istiyorum[/b]
|
Cevap: SİVASSPOR Z.T.KUPASINI KAZANABİRMİ?
[B]Herşey zor bakalım neler olacak. :) [/B]
|
Yöneticisinden futbolcusuna klübede ki teknik ekibe kadar herkesin aklı fikri kupada.Trabz10 maçında çok farklı Sivasspor olacak sahada.
|
bizde kotu oynuyoruz trabzonda oyle. 2-0 yendigimz macta belkide sezonun en iyi maclarindan birini oynadik ama rakip 10 kisi kalmis biz oyuna ugur ve hayrettini alip mantiksiz bir sekilde geriye cekldik inanlmaz pozisyonlar verdik onlar atamadi. bu macin havasi daha farkli olacak cunku 2 takim icinde lig bitme noktasina geldi kume dusme korkusu fazla yok. ellerindeki tek sey kupayi alabilmek onun icinde var gucleryle oynayacak 2 takimda. tolunay kafkas gibi bir cirkefin takimi bu macta kesnlikle cok sert oynayacak mactan sonrada demisti tolunay boyle bir takima karsi sert oynamaliyiz hakem cok iyi yontmsken birde hakeme tas atmisti. bu macta gol yemeden alacagimz galibiyet bizi finale goturur. ama ne yalan soyleyim hic umudum yok. acaba bu macta nasil bir hakem hatasi gotecegiz alistik artik Sivas'i nasil kiyima ugrtattiklarina. 7 milyonlk belki daha fazla nufuslu bir sehrin insani neden bu kadar sessiz kalir? basimzdaki baskan denen sahis bile sesini cikarmiyor bu nasil istir helal olsun Riza Calimbay senin ne kadar hatan olsa da hakem hatalarini soyleyen tek kisi sensin.
|
Trabzonu geçersek neden olmasın.Finalde hava ve motivasyon çok farklı olacak.Kupayı almalıyız çok yaklaştık çünkü.4 takım arasında en iyi kadroya sahibiz.
|
Trabzonu elememiz halinde Fenerbahçe için öncelik UEFA olacağından şansımızın yüksek olacağını düşünüyorum. Tabi Fenerbahçenin yarı finali geçeceğini düşünürsek
|
Öncelikle sunu belirtmekde fayda var ,Sivasspor'umuz, Zirrat Türkiye Kupasini bu sezon cok baska bir havada oynuyor bu bir gercek, eger defansif Futbolcularimiz, en az yüzde 80'nin üstüne cikarlarsa ,ofansif Futbolcularimiz ise en az yüzde 90'nin üzerine cikarlarsa , hem Final oynariz hemde Kupayi evel Allah müzemize götürürüz.
|
[B]gençlerbirliği maçından farklı bir sivasspor izliyiceğiz inşallah taraftarında 90 dakika destegiyle sivassporumuz galibiyetle ayrılıcaktr[/B]
|
kazanırsak tamamen futbolcuların bu konuda inanmışlığı ve performansıyla kazanırız çünkü bu saatten sonra bu işte ne yönetimin ne de teknik heyetin bir katkısını iddia etmek yanlış olur
|
İçerdeki macı alacagımızı düsünüyorum. Besiktas teknik drektör adayı Rıza Calımbye gene macera aramazsa geriye yaslanmazsa Trabzona fark bile atabiliriz. Taraftar elinden geleni yapması gerekiyor. Bu sezon bütün olumsuzlukların önüne sadece kupada final oynayarak gecilebilir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:17. |