![]() |
TS Biletleri Satışa Çıktı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37217&token=11454[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupasın'da Sivasspor ile Trabzonspor arasında yapılacak yarı final ilk maçının biletleri satışa çıktı. 4 Eylül Stadında'ki karşılaşmanın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor gişesinde satışa sunuldu. Bilet fiyatları, kale arkası tribünü [B]5[/B], maraton tribünü [B]10[/B], VIP tribünü ise [B]15[/B] TL olarak belirlendi. Sivasspor-Trabzonspor maçı 17 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak. AA |
Cevap: TS Biletleri Satışa Çıktı
[B]Bu önemli maçta taraftarımıza çok iş düşüyor.
Ben Sivasspor'a gönül veren tüm yiğidoların bu önemli maçta takıma tam destek için stad'da olacaklarını düşünüyorum.[/B] |
Tarihimizdeki en önemli maclardan bir tanesi. Taraftarımız trübüne gidip takımımızla beraber tarih yazmalılar. Haydi YİGİDOLAR gidin ve alın bu macı.
|
800 küsür kilometre uzaktan desteğe geleceğim
Insaallah bileti alan son kişi ben olurum |
Trabzondan geliyorum maç için önce sivasta yenecez sonra tekrar trabzona dönüp ordaki maçta vuracaz Allah izniyle
|
Bu maçta takımına destek vermeye gelmeyen daha hiç gelmesin bence. Fiyatlar gayet normal. Maç saati Allah'tan erken. Eeee.... Hadi desteğe o zaman
|
[B]Üst üste hem trabzonla hem kayseriyle oynuycaz bu maçlarda ne kadar istekli, hırslı ve kazanma arzusuyla oynarsak o kadar iyi olur bizim için.[/B]
|
[b]stad ful çekecek bundan eminim,önemli olan gol yemeden kazanmak biletler makul [/b]
|
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/63498_549144958470670_654535177_n.jpg[/IMG]
Haydi Yiğido, tarihimizde ilk defa Türkiye Kupası'nda FİNAL oynamak hatta KUPAYI ALMAK için, Yiğidoyu YENİDEN AVUPA'DA KÜKRETMEK için, Trabzon'a bir darbe daha vurup Avrupa yolunu kesmek için, başarısız bir sezona rağmen SİVASSPOR'umuzun adından yine sözettirmek için...herkes 4 Eylül Stadı'na...O STAD DOLACAK, DOLMALI... |
yukarıdaki yazıyı neden mi yazdım...çünkü lanet olasıca sınavlar yüzünden Sivas'a gelemiyecem...böylesine önemli bir maçta o stadta olabilmeyi çok ama çok isterdim...bekli de sınavı da asıp geleceğim bilemiyorum..ben böyle kara kara düşünürken, sivata olupta bir maça gidemeyen gitmek istemeyen biri varsa yazıklar olsun ona başka da birşey demiyorum...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:14. |