![]() |
Kayserispor-SİVASSPOR
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=40002&token=16310][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40002&token=16310[/img][/url]
[B]kayserispor-Sivasspor Bu maçla ilgili tahminlerimizi bu başlıkta paylaşalım. Tarih: 21 Nisan Pazar. Saat: 17:00 Stad: Kadir Has Maçın hakemi: Tolga Özkalfa Bilet Fiyatları: 5 TL[/B][/CENTER] |
Cevap: kayserispor-Sivasspor
3-0 olsun bizim olsun
|
1-0 olsun bizim olsun
|
Cekismeli mac olacak. Ya berabere ya tek farkla sivas ustunlugu diye dusunuyorum
|
[B]Erman ve Ziya kart cezaları nedeniyle bu maçta oynamayacak olmaları bizim için büyük eksiklik..Her şeye rağmen Ben Kayseriden güzel bi sonuçla döneceğimizi düşünüyorum.[/B]
|
berbat bir deplasman takımıyız beraberlik çok iyi olur. inşallah benim bu düşüncemi boşa çıkarırlar.
|
[QUOTE=anadolu5858;848405]berbat bir deplasman takımıyız beraberlik çok iyi olur. inşallah benim bu düşüncemi boşa çıkarırlar.[/QUOTE]
Bu sene Mersin hariç hiçbir deplasmanda ezilmedik,biraz şans yanımızda değildi.Karabük deplasmanını saymıyorum,o bambaşka bir şeydi.:DKayseriden en az 1 puan çıkarırız bence.Çok üstün bir takım değil,çok ballılar o kadar. |
Bence bir puan bile zor.
BizimTakim yorgun, bir puana ben sevinirim. 3 Puan sensasyonell bir sonuc. Egri oturun dogru konusun. veya dost aci söyler.... |
[B]inşallah rıza hocanın eğerki skor olarak önde olupta saçma sapan oyuncu değişiklikleriyle hata yapmazsa, puan çıkarabileceğimiz bir maç. Bütün futbolcularımız en az 2 kişilik oynamak zorunda. Çünkü kayseri maçları bizim için hep derbi niteliği taşıyor.[/B]
|
[QUOTE=Casanova Rasit;848432]Bence bir puan bile zor.
BizimTakim yorgun, bir puana ben sevinirim. 3 Puan sensasyonell bir sonuc. Egri oturun dogru konusun. veya dost aci söyler....[/QUOTE] yorgunlukla ne alakası var kardeşim ya Sivasspor takımı ömrü boyunca hiç hafta içi maçı yapmadımı ? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:56. |