SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Geçmiş Olsun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35935)

SivasSpor.Com 20.04.2013 15:07

Geçmiş Olsun

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40051&token=23664[/IMG]

Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay'ın 69 yaşındaki babası Bektaş Çalımbay operasyon geçirdi. Uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Bektaş Çalımbay'ın her iki bacakları diz üzerinden aşağı ameliyatla alındı.

Sitemize özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay; "Babamın her iki bacağına da operasyon yapılmak zorunda kaldı. Şu an yoğun bakıma alındı. Orada gerekli takip yapılıyor. Bizlerde evlatları olarak elimizden gelenleri yapmaya çalışıyoruz. Diğer kardeşlerim sürekli buradalr ama ben Sivasspordan arta kalan zamanlarımı mümkün olduğu kadar babamın sağlığı ile ilgilenmek zorunda hissediyorum. Bana destek veren tüm hemşehrilerime, yiğidolara çok teşekkür ediyorum. Hiç kimse bu tür rahatszılıkları yaşamasın diliyorum" şeklinde konuştu.

Maslak Acıbadem hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan Bektaş Çalımbay ağabeyimize ve Çalımbay ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

[B]Sivasspor.Com özel haberidir.[/B]

Salim58 20.04.2013 15:11

Cevap: Geçmiş Olsun

[B]Geçmiş olsun hocam. Rabbim Bektaş abimize sağlık sizlerede sabırlar versin.[/B]

Çılgın Türk 20.04.2013 15:11

Cok üzücü :mad:
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.

A.Turan Korkmaz 20.04.2013 15:12

Rıza hocamıza geçmiş olsun. Bektaş amca'ya da yüce Allah'tan şifalar diliyorum. Gerçekten zor zamanlar Rıza hocamız için. Ona bu kötü günlerinde destek olmak her yiğidoya vazifedir diye düşünüyorum.

58fatihcan 20.04.2013 15:14

Rabbim sifa versin zor durum gercekten

Rallim58 20.04.2013 15:17

[B]Rıza hocam öncelikle babanıza geçmiş olsun diyorum. Rabbim cümle hastalarımıza şifa verir inşallah.

Rıza hocamızın ses tonuna yansıyan bu rahatsızlığın bir an önce sağlıklı bir şekilde yerine gelmesi en büyük dileğimdir.

Rıza hoca, profesyonel anlayışla hareket edip, İki kulvarda da bulunmak zorunda. Bedeni Sivas'ta ise aklı Babasında. Bedeni ailesinin yanında ise aklı Sivas'ta diye düşünüyorum.

Bu zor süreçte hocamızın sağlıklı günlere kavuşması dileklerimi yineliyorum. [/B]

EneS ElmaS 20.04.2013 15:41

Hocam gecmis olsun. Allah'tan acil sifalar diliyorum.

Masallah bu zor sürecte ayakta dimdik durdugunuz icin sizi ayrica tebrik ediyorum. Sivas halkı sizinle gurur duyuyor!

ROMANTİK KATİL 20.04.2013 15:43

Bektaş amcamıza gecmiş olsun. İnsallah en kısa sürede saglıgına kavusur.

sivaslıadem 20.04.2013 15:43

geçmiş olsun diyoruz
Rıza hocamız için zor bir imtihan
Bir yandan babasının durumu
Bir yandan takımdaki sıkıntılar ile mücadele ediyorsunuz
Hocamıza destek olmalıyız
Ayrıca bu durumu düşününce ligdeki konumumuzun dahi bir başarı olduğunu düşünmeye başladım
Allah acil sifalar versin Bektaş Beye

izmirliyigido 20.04.2013 15:46

Bir [B]evlat[/B] için en acı durumlardan birisini yaşayan [B]Rıza hocamıza[/B] bu zor günlerinde [B]sabır ve güç[/B], sevgili babasına da [B]acil şifalar[/B] diliyorum. Geçmiş olsun Allah şifalar versin. Yapılan operasyon [B]gerçekten[/B] çok acı ve kabullenilebilir bir şey değil.

Allah hocamıza [B]güç[/B] versin. Maçlarda ki [B]psikolojisini[/B] anlayabilmek için bu durumu bilmek gerekirdi. Haberimiz olmadı. Çok [B]zor günler[/B] yaşadığı o dönemde hocamızın ruh halini hiç birimiz [B]anlayamadık[/B], idrak edemedik doğal olarak. O zor günlerinde [B]yalnız[/B] bıraktık hocamızı. Allah yardımcıları olsun inşallah bundan [B]daha beterini yaşamazlar[/B]. Bektaş beye de geçmiş olsun diyor, [B]sabır ve moral[/B] diliyoruz.

Sivas sizi seviyor, [B]dualarımız[/B] sizlerle !...

.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:34.