SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Meşaleleri Yakın, Veda Yakın !... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35945)

izmirliyigido 22.04.2013 09:41

Meşaleleri Yakın, Veda Yakın !...

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40076&token=99127[/IMG]

Bunca yıldır yer aldığı Süper Ligde hep [B]birilerinin maşası[/B], hep birilerinin paralı [B]kiralık[/B] katili, futbolcuların İstanbul'da ki [B]sığınma evi[/B] İSTANBUL BBSK takımı inşallah [B]bizim vuracağımız[/B] darbe ile gerçek yerine 1.Ligin [B]derinliklerine[/B], hatta 2.Lige gidecek.

Allah'a şükürler olsun ki, Allah bize bugünleri [B]gösterdi[/B]. Sırada seneye önce [B]Gaziantepspor[/B], sonra da Trabzonspor var. Eğer biz [B]dürüst[/B] isek Allah bize böyle gösterecektir.

Bize [B]yaptıklarının cezasını[/B] çekecek olan İstanbul BBSK takımına son [B]darbeyi vurmak[/B] tüm Yiğidolar'a inanılmaz keyif verecektir. Belki İstanbul'da ki [B]1,5 milyon[/B] Sivas'lı;

- "Hiç olmazsa buraya maç yapmaya [B]geliyordu[/B], gidip seyrediyorduk" diyecekler.

Ama bende onlara diyorum ki ;

-"Bize her sene [B]darbe vuran[/B] paralı katil, tetikçi, işbirlikçi İBB [B]düşsün de[/B] biz rahatlayalım. Hem siz maça gidiyorsunuz da [B]kaç kişi[/B] gidiyorsunuz. 1,5 milyon kişiden topu topu [B]80 kişi[/B] maça gidecek diye böyle bir musibet [B]daha fazla[/B] çekilemez" diyorum.

[B]İntikam[/B] günü gelmiştir. [B]İntikam meşaleleri[/B] yakılmıştır. 27 Nisan Cumartesi günü hep birlikte İBB'ye [B]veda etmek[/B] için, mendil sallamak için herkesi, ama herkesi [B]tribünlerde görmek[/B] istiyoruz. Hemde [B]maç sonunda[/B] SALLAMAK ÜZERE BEYAZ MENDİLLERLE !... O gün herkes yanına [B]mutlaka[/B] ama mutlaka [COLOR="Red"][B]BEYAZ MENDİL alsın[/B][/COLOR]. Maç sonunda dostumuza (!) veda edeceğiz, [B]mendil sallayacağız !..[/B]

Haydi yiğidolar stadı [B]bu sefer boş[/B] bırakmayın!..

.

yener_sahin 22.04.2013 09:49

Cevap: Meşaleleri Yakın, Veda Yakın !...

Bizi şampiyonluktan eden etkenlerden birisi olan kulube neden acıyayım...İstanbulda bu kadar takım fazla...İnşallah düşerler.

resulsivasspor5 22.04.2013 09:55

Evet çok güzel yazmışsın ibb'nin yeri artık 2. lig.

Ferhat06 22.04.2013 09:57

İbb nin veda gecesinde Sivasta olmak şart.Gideriz nasipse.

Salim58 22.04.2013 10:00

[B]Boz Baykuşların sıcak memleketlere göçetme mevsimi gelmiştir.:)

Bu maçta bizler tv başında taraftarımız'da stad'da bu uçuşa şahit olmaları ne güzel olur.

Futbol bu kimseye acımayacaksın zamanında bize tekme atanları eline düştükçe bir bir tekmeleyerek hak ettikleri lige yollayacaksın.

Bu hafta İBB den başlayalım.[/B]

Ferhat06 22.04.2013 10:06

Beyaz mendil sallamak çok hoş olur.Çok sevgli İBB takımına boynumuz bükük beyaz mendil sallarız,inşallah.Herkes ama herkes bütün Sivasspor delileri orada olmalıyız,4 eylülde.

favori58 22.04.2013 10:07

süper ligde en nefret ettiğim ikinci takım büyükşehirdir. inşallah son darbe sivasspordan olacak.

velibircan 22.04.2013 10:11

tüğlerim diken diken oluyor arkadaş 3 5 7 ne olursa olsun bunlara hayat zindan olsun.Alamazsak bu maçı ilk kez cidden soyluyorum yazıklar olsun

emre

58MUAMMER58 22.04.2013 10:13

[b]değerli abim ibb spor hakkındaki düşüncelerine katılıyorum da sadece 80 kişi gidiyor diye istanbuldaki taraftarların küçük görülmesine katılmıyorum,sivasspor istanbulda 2 3 büyütü
lmüş takım maçı haricinde hiçbir zaman yanlız kalmamıştır , ibb maçlarında 2.lig de dahil 5binden aşşağı taraftar olmamıştır,yeri gelmiş olimpiyatı 20 ,10 15 ,5 bin kişiyle,yeri gelmiş,bayrampaşayı 5 bin kişiyle,alisamiyeni saraçoğlunu 25 bin kişiyle doldurduk 2.lig tarihinde istanbulda inönü stadını 33 bin kişiyle fulleyen tek taraftar sivassporundur,bide diyarbakır doldurmuştur inönüyü onlarada mardin ,antep ,urfa,malatya,elazığ ,şırnak,bingöl,tunceli velhasıl istanbuldaki tüm kürt kökenliler destek olarak ,bu anektodu düştükten sonra İBB nin taa ilk kurulduğu zamanı bilirim istanbul belediyesi RP döneminde döneminde kazanılınca bu kulubün başına nuri albayrak denen trabzonlu hortumcu getirilmiştir,bu şahıs belediye personellerini taşıyan şirketin sahibi ,belediyeye hazır beton satan,camii restore ediyorum diye trilyonlar kazanan ibb nin demirbaş hortumcusudur bu vatandaş bu işlerden kazandığıyla yetinmemiş ibb yide pis çıkarlarına alet etmiştir,bakın düzgün bir zihniyet o günlerdeki hesapları incelese cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu çıkar iskiye neye rahmet okutur:mad:,bu kulupte ağırlıklı olarak trabzonlu ve rizeli teknik heyet ve futbolcular görev yapmıştır,piyasa değeri 40 50 milyar olan çoğu karadenizli olan oyunculara 300 500 milyar transfer verilmiştir,hüsnü özkara ,abdullah avcı,sadi tekelioğlu sadece bunlardan birkaçıdır bu takım 2.ligdeykende süper ligdeykende sivassporumuzun yoluna hertürlü taş koymuştur,2 lligde rizeye ,akçaabata resmen maçı satmış sivassporumuzun şampiyonluğunu engellemiştir,süperligde yine hakeminde yardımıyla başka takımlara karşı başka sivasspora karşı başka oynayarak şampiyonluğumuzu engellemiş, adeta trabzonun 6 puan deposu ,olmuş tetikçi takım olmuştur,böyle taraftarsız,şikeci,gereksiz,başbelası k<araktersiz yönetici ve oyuncuların sığınma limanını bu hafta ALLAH ın izniyle yerle bir etmek sivassporlu oyuncuların boynunun borcu olmalıdır. varsın senede 1 defada olimpiyata gitmeyi veririz sorun olmaz, yeterki bunları düşürelim en büyük hayalim ibb ve antepi kendi ellerimizle yollamaktı, inş bu hafta ilkini yollıyacaz buna inanıyorum, değil hakemler, çin ordusu gelse buna engel olamıyacaklar ,amatöre kadarda yolları var canları cehenneme:mad:[/b]

Rallim58 22.04.2013 10:17

[QUOTE=Ferhat06;849400]İbb nin veda gecesinde Sivasta olmak şart.Gideriz nasipse.[/QUOTE]

[B]Biletiniz alıyorum, bekliyorum...

Maç öncesi de totemimize bekliyorum...:)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:22.