![]() |
Abartı yok. Sezonun maçında herkes statta.
Bazı maçlar öncesinde gazetelerde, maça taraftarın ilgisinin çok yoğun olduğu biletlerin büyük bölümünün tükendiğine dair abartılmış haberler okuduk. Zaten bu haberlerin de neredeyse birçoğuna kulak asmıyordum. Çünkü şehirde gördüğüm ortam herşeyi anlatıyordu. Ancak bu sefer bu haberlerin hiçbirisine gerek yok taraftarı ateşlemek için. Daha haftanın ilk gününde şehirdeki havaya baktığımda bu sezonun taraftar sayısı olarak en kalabalık maçını oynayacağımızı gördüğümü söylebilirim. Kiminle konuşsam maça gitmek istediğini söylüyor. Nasip olursa şuan için bilet gişesinden 13 bilet alacağım gibi görünüyor, tabi daha fazla istek gelmezse. İnşallah bu gördüğüm güzel tablo statta sizlerle tamam olacak.
Sezonun en güzel atmosferinin yaşanacağı İBB maçında taraftar ve takım arasında yaşanacak kenetlenmeyle hem ligi noktalayacağız hem de Trabzonsporla oynayacağımız kupa maçı öncesinde takımımıza iyiden iyiye güven aşılamış olacağız. Her maçımıza gelen kemik taraftarımızın bu maça bir iki arkadaşını daha getireceğini düşünüyorum. Bu maç için kaç bilet alacaksınız yiğidolar... |
Cevap: Abartı yok. Sezonun maçında herkes statta.
Bu maçada gelmeyen daha bir maça gelmesin arkadaş
( maça 7-8 bilet istek var kısmetse orda olacağız ) |
Kars'ta olmama rağmen maça gitmek için can atıyorum, lütfen maçlara gidin gereğini yapın abilerim, ablalarım, kardeşlerim... Düşününsene zamanında bizi şampiyonluktan etmiş bir takımı kümeye göndereceğiz inşallah. Bu anı bekledim durdum ben hep.
|
kayseriden 3 arkadaş geliyoruz inşallah maçı kazanacağız
|
Maçı maçtan önce kazanmalıyız yani tribünler her zamankinden daha coşkulu olursa bu kesinlikle futbolculara artı motive olacaktır
|
Nasıl Ordu maçını Müthiş taraftar desteğiyle kazandıysak Kayseride SİVASSPOR diye inlettiysek bu maçta her zaman bide kalleşce ters gelen bir takım olan İstanbul bldyi ve hakemi bu maçta TARAFTAR BASKISIYLA dize getireceğiz
Maçın skoru net olarak söylüyorum 3-0 bizimdir... |
her maç olduğu gibi bu maçta nasip olursa orda olacağım bütün çevreminde gelmesini sağlayacağım yaklaşık 20 25 bilette ben aldırmayı düşünüyorum bu maç sezonun en önemli maçı stadı bu maçta doldurmalıyız....
|
bedenim maç günü manisada olcak ama, kalbim ,beynim , ruhum Sivas ta 4 eylülde olcak . lütfen yiğidolar doldurun o trübünleri
|
inşallah bende gideceğim maça vuracaz kıracaz bir şekilde alacaz başka yolu yok ne yapıp edip bu maçı a-l-a-c-a-ğ-ı-z
|
inşallah bu sezon ilk kez dolu tribünlere oynayacağız, inşallah galipte geleceğiz ama olaki bir şanssızlık olursa aman kimse takıma küfür etmesin çünkü daha herşey bitmiyor, yinede şansımız devam ediyor, onun için sürekli destek verelim bu takım isterse yenemeyeceği takım yok
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:39. |