![]() |
Bizde yuttuk...! öyle mi?
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://j1304.hizliresim.com/18/s/mddpj.jpg[/img][/url]
İki hafta önce Sivas 4 Eylül stadında oynanan ve hakem Süleyman Abay ile yardımcılarının inanılmaz hatalı kararlarıyla gündem oluşturan Sivasspor-Gençlerbirliği maçında yazılan hakem raporu "Bu kadarda olmaz" dedirtecek boyutta. Maçın 80. Dakikasında sarı kartı olan Tosiç, rakibi Sivasspor’lu Pedriel’e sert bir faul yaptı, ancak pozisyonla alakası olmayan Ermin Zec, hakemin yanına gelip "faulü ben yaptım" diyerek takımının 10 kişi kalmasından kurtardı ve sarı kartı kendisi gördü. Yalnızca Pedriel ve Tosiç’in olduğu bir pozisyonda hakemin,sonradan pozisyonun olduğu yere gelen Ermin Zec’e sarı kart göstermesi, tribünleri adeta isyan ettirdi. Sivassporlu futbolcular uzun süre faulü Tosiç’in yaptığı konusunda hakeme itiraz etti, ama sonuç alınamadı.[B] Maç sonrası yapılan bütün yorumlarda hakemin skandal bir karara imza attığı[/B],pozisyonla ilgisi olmayan [B]Zec’in[/B] gelerek takım arkadaşını kurtardığını,[B]bunun da etik olmadığı belirtilerek, PFDK’nın bu futbolcuya ceza vermesi gerektiğinin altı çizildi[/B]. Maça itiraz edip tekrarını isteyen Sivasspor,ikinci bir şokla karşılaştı. [B]Konuyu bizzat Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e ileten Başkan Mecnun Otyakmaz “ TFF Başkanı Yıldırım beye mağdur olduğumuzu ve bütün spor kamuoyunun aynı fikirde olduğunu söyledim.[/B] Fakat [B]Demirören,hakemin raporuna “ Ben o pozisyonda Tosiç’in yaptığı hareketi kartlık bir hareket olarak değerlendirmedim,Ermin Zec’e ise itirazdan dolayı sarı kart gösterdim” yazdığını söyledi[/B]. [B]Buda demek oluyorki bizim bu itirazımızdan lehimize bir karar çıkmaz. Bunlar şark kurnazlığı! Bir hata yapıyorlar,sonra bu hatayı telafi etmek için küçüldükçe küçülüyorlar,buna hiç gerek yok. Şunuda herkes iyi bilsin ki,hakemin raporuna kendini kurtaracak ifadeler yazması,sadece bizim değil sağ duyulu spor kamuoyunun da vicdanlarını sızlattı. Gözümüzün içine baka baka bu kadar yalan,bu kadar basitlik olmaz"[/B]ifadelerini kullandı. Hakemin bu raporu doğrultusunda yapılan fazla bir şeyin kalmadığını da hatırlatan Başkan [B]Otyakmaz "70 milyonun ibretle ve hayretle izlediği bir pozisyonun altından kalkmaya çalışanlar Türk futboluna çok büyük zarar verdiklerini de bilmeleri lazım"[/B] şeklinde konuştu. Hürdoğan Gazetesi |
Cevap: Bizde yuttuk...! öyle mi?
Başkan söyleyeceğini söylemiş...
[B]Otyakmaz,[/B] "70 milyonun ibretle ve hayretle izlediği bir pozisyonun altından kalkmaya çalışanlar [B]Türk futboluna çok büyük zarar verdiklerini de bilmeleri lazım"[/B] |
Yapılanlar artık [B]"YETER !.."[/B] dedirtecek boyuta getirdi. [B]Yönetim[/B] çok fazla birşey yapmasa da, yaptıklarını söylüyorlar ama [B]medya[/B] duymuyor, duyurmuyor. O halde [B]iş taraftara[/B] düşüyor. [B]İstanbul BŞB[/B] ve [B]Trabzonspor[/B] maçlarında hakkımızın yenilmemesi için, [B]hakem oyunlarına[/B] müsaade etmemek için [B]DEV PANKARTLAR[/B] hazırlayalım.
[B]Hakem hatalarına[/B] dikkat çeken, [B]hakemlerin[/B] sahaya çıkınca okuyacakları, Tv'lerin, gazetelerin [B]objektiflerinin[/B] gözünün içine sokacak [B]pankartlar hazırlayalım[/B]. Bunun içinde üzerimize düşen neyse [B]site yönetimi[/B] olarak göreve hazırız. . |
Biz alıştık artık hakemlerin kendi kıçlarını kurtarmak için sivassporumuzu aleyhine çaldıkları düdükleri kendi hazırladıkları raporlarla bertaraf etmelerine bunu tff nasıl kabul ediyor anlamıyorum demirören beşiktaşı batırdı şimdide tff batıracak en güzel örneği milli takımın durumu bu tüpcünün burada kalması demek tff sonunun gelmesi demektir orayı bırakırsa belki birşeyler düzelir.
|
Türk Futbolu nereye gidiyor NEREYE
Biz bu para DÜŞKÜNLERİN Keyfine göre hareket etmeye MECBURMUYUZ |
ulan tüp tarih oldu bu demirören denen ****** hala tarih olmadı bjk ve milli takımı yedi bitirdi şimdi gözünü sivassporuma dikti hakemlerle sivasımı yemeye çalışıyo ******,ben böyle federasyonun böyle MHK nın böyle hakemlerin ta ...... gerisini anlayın işte
|
Helal olsin baskanim. Gayet sert ve guzel bir aciklama olmus
|
Zec pozisyonda hic itiraz etmiyor bu yalana ancak gerizekalilar inanir
|
Macın o kadar durmasına verdıgı ek süreye ne demeli mac 8 dk durdu hakem 3 dk uzattı sacmalık üzerine sacmalık yapıldı
|
Fenerbahçe gençlerbirliği maçında yenildi.Fenerbahçe maçında kart ihalili yüzünden oynaması gereken futbolcu oynadı. Buda fenerin işine gelmediği için maç tekararı için federasyona gidebileceği,sivasın maçı iptal olabileceğini düşünüyorum. gazetelere baktım göremedim. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19. |